Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Κηφισιάς (αίθουσα «Σ. Βόλκος») θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Δημητρόπουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Χαλκίδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου Περιφέρειας, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χαλκίδας. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Γρανέτα Τσιβίκα και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Μπασδέκης, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

-- Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10) θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκαιας - Ρέντη. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κατηφές και θα απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά Στέλιος Μπενετάτος.

-- Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Εορδαίας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Ταταρίδη.

-- Στις 8 μ.μ. στη Λίμνη Ευβοίας, στο κινηματοθέατρο «Ελύμνιο», θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γεραλής και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Στάθης Λιαγκάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παλαιού Φαλήρου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γαρδίκης και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αλέξης Πραμαγγιούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Παναγούλη θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίου Δημητρίου. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Γιώτα Δήμου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Πολυχώρο «Γαλαξίας» (πλατεία Νέας Σμύρνης) θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Σμύρνης. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κορφιάτης.

-- Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου (Φαν Βάικ και λεωφόρος Ποσειδώνος) θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αλίμου. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Λιάνα Κορομπίλη.

-- Στις 8 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου (Μπουμπουλίνας και Κυκλάδων), η «Λαϊκή Συσπείρωση» διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Σύγκρουση με τα εκμεταλλευτικά και δασοκτόνα σχέδια της "πράσινης" ανάπτυξης στον Υμηττό και σε ολόκληρη τη χώρα». Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, δασολόγος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων και ομιλία του Ηλία Τσιμπουκάκη, υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο Ψαχνών θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Διρφύων - Μεσσαπίων. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Χριστίνα Αβραμίδου και θα απευθύνει χαιρετισμό η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς και Εύβοιας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πόλη της Σάμου, στον Δημοτικό Κήπο, η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου και στον δήμο Ανατολικής Σάμου. Θα μιλήσουν η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, και ο Τίμος Χατζηλαγός, υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. στην Καισαριανή, στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος.

-- Στις 8 μ.μ. στο Μαρούσι, στο δημαρχείο (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα), θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Δράκος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Τζίμας.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ελληνικό - Αργυρούπολη, στη Θεατρική Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» (Ολυμπίας 90), θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ιωαννίδης και η Εύη Γεωργιάδου.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ερέτρια, στο cafe «Απολλώνιο», θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ερέτριας. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ασημίνα Καραμπέτσου και θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Λιάσκος και Κατερίνα Γεωργιάδη - Καλογιάννη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ