Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζουν το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού

Συνεχίζουν οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις, καλώντας τον λαό να εκφράσει ακόμα πιο μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη | Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό | Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ».

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν στα συνδικάτα, στους συλλόγους, στους μαζικούς φορείς για να γίνει υπόθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος η αλληλεγγύη, η συμμετοχή στην πάλη για να σταματήσει τώρα η σφαγή. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και συσκέψεων αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ PDS καλεί στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μ. Λοΐζος» (Τροίας 36).

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Φαρμάκου - Χημικής Βιομηχανίας Αττικής καλεί στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στο Θέατρο «Εκστάν». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου, ευρωβουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού καλούν στο Στέκι Εργατικών Σωματείων. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης καλούν στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης (Αθανασίου Διάκου και Μπουμπουλίνας). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης καλεί στην αίθουσα «Ιωνία» (Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 113, Βούλα). Θα μιλήσει η Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ. οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου καλούν στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης και θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Κολωνού - Σεπολίων καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Λένορμαν και Αλεξανδρείας). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ 7ου Διαμερίσματος καλούν στο Πολυδύναμο Κέντρο (Πανόρμου 59). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Χαλανδρίου καλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Αλίμου καλεί στην αίθουσα του Β' ΚΑΠΗ (Ελευθερίου Βενιζέλου 17). Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζουν και οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο άνοιγμα που πραγματοποιούν με συγκεντρώσεις, εξορμήσεις και περιοδείες, προκειμένου να ενημερώσουν για το έγκλημα στην Παλαιστίνη από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζουν:

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. εξόρμηση σε καταστήματα στη Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 11 π.μ. εξόρμηση στις Λαϊκές Αγορές στην Ξηροκρήνη και στη Βούλγαρη.

-- Στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη στην Αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Χορτιάτη, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 5 Νοέμβρη

-- Στις 11.30 π.μ. σύσκεψη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, στην πλατεία Σκρα, με ομιλητή τον Δημήτρη Παπατολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. σύσκεψη στην αίθουσα εστιατορίων «Κάππα 2000» στην Περαία, με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Κύμης - Αλιβερίου - Αυλωναρίου πραγματοποιούν σύσκεψη στο Κτήμα Κέκη. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Κέκης, δημοτικός σύμβουλος Κύμης - Αλιβερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.

Την Κυριακή 5 Νοέμβρη

-- Στις 6 μ.μ. σύσκεψη της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Χανιών και προβολή ταινίας για την Παλαιστίνη, στα γραφεία του Κουμπέ. Θα μιλήσει η Μαρία Γιαννάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ