Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Διαπιστευτήρια

Την ενόχληση της δημοτικής αρχής Λάρισας (στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΜέΡΑ25) προκάλεσε το γιγαντοπανό που ανάρτησε προχθές το Εργατικό Κέντρο στο δημαρχείο της πόλης και με το οποίο εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον λαό της Παλαιστίνης, απέναντι στην ισραηλινή βαρβαρότητα που εκδηλώνεται με τις πλάτες των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Γι' αυτόν τον λόγο έσπευσε μέσα σε δύο ώρες να το κατεβάσει, δίνοντας μ' αυτόν τον τρόπο διαπιστευτήρια προσήλωσης στο κράτος - τρομοκράτη του Ισραήλ, που συνεχίζει να πνίγει στο αίμα τον λαό της Παλαιστίνης, με χιλιάδες παιδιά ανάμεσα στα θύματα, αλλά και στους Αμερικανούς φονιάδες που βρίσκονται μόνιμα εγκατεστημένοι με τα πολεμικά αεροσκάφη και εξοπλισμό τους στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.

Η απαράδεκτη αυτή κίνηση βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα αλληλεγγύης και στήριξης στο δίκιο του Παλαιστινιακού λαού, το οποίο εκφράζεται με τις μεγάλες διαδηλώσεις που συνεχίζονται στη Λάρισα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Η «επιλεκτικότητα» της δημοτικής αρχής γίνεται ακόμα πιο προκλητική αν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια μέρα που κατέβαζε το πανό του Εργατικού Κέντρου, συναντούσε τους πλημμυροπαθείς της πόλης και δήλωνε «αδυναμία» στο να υλοποιήσει και τα στοιχειώδη μέτρα στήριξης, π.χ. την αποκομιδή του τεράστιου όγκου κατεστραμμένων οικοσκευών από τις πλημμυρισμένες γειτονιές της πόλης. Εκεί που θέλει, βέβαια, μπορεί να σπεύδει «αστραπιαία».

Ο,τι και να κάνει η δημοτική αρχή Λάρισας, το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό» θα ακουστεί ακόμα πιο δυνατά τις επόμενες μέρες, αρχής γενομένης από το αυριανό συλλαλητήριο - συναυλία στη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ