Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ
Συνεχίζεται η εσωκομματική αντιπαράθεση

«

Ξεφεύγει» ακόμα περισσότερο η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πλησιάζει και ο χρόνος των κρίσιμων συνεδριάσεων της ΚΠΕ, που θα αποφασίσει για την τύχη των 4 στελεχών που ο Στ. Κασσελάκης παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

Οι δηλώσεις της γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, ότι πρέπει να προχωρήσουν «χωρίς δισταγμό» οι διαγραφές των διαφωνούντων, προκάλεσαν αντιδράσεις στο κόμμα, ακόμη και μεταξύ των στελεχών που στηρίζουν τον Στ. Κασσελάκη. Ο βουλευτής Χρ. Γιαννούλης, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», χαρακτήρισε τις απόψεις της περί διαγραφών εμπρηστικές και αυταρχικές. «Δεν με εκφράζει το ύφος της Θεοδώρας Τζάκρη», δήλωσε.

Στο μεταξύ, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προτίθεται κατά πληροφορίες να προσφύγει ο Π. Σκουρλέτης τις επόμενες μέρες, καταγγέλλοντας κλιμακούμενη επίθεση εναντίον του από τρολ του διαδικτύου που πρόσκεινται στον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Ενα εξ αυτών με την επωνυμία Πεν Νταλαούρα απάντησε στον Π. Σκουρλέτη γράφοντας: «Να το πράξετε κ. Σκουρλέτη. Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πολάκη, ακόμη και με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Ελπίζω να προσκομίσετε και τις αποδείξεις των "πληρωμών" μου από το κόμμα, όπως έχετε υπαινιχθεί».

Την ίδια ώρα, ο Ν. Μωραΐτης χαρακτήριζε «πολιτική ασθένεια» τον Π. Σκουρλέτη και έγραψε: «Ο Σκουρλέτης πάει στη δίωξη τον/την Πεν Νταλαούρα! (...) Ο Σκουρλέτης είναι μία πολιτική ασθένεια σε αποδρομή. Γι' αυτό και αυτή η εκτός ελέγχου συμπεριφορά του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ