Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το Σάββατο η ημερίδα της ΟΓΕ για τον αγώνα ενάντια στην πολύμορφη βία

Σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών (25η Νοέμβρη) οργανώνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Νοέμβρη οργανώνει ημερίδα με θέμα «Αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας κατά των γυναικών στην εργασία, στην Εκπαίδευση, στην οικογένεια, ενάντια στη βία των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της προσφυγιάς». Οι εργασίες της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο της Νομικής Σχολής στην Αθήνα (αμφιθέατρο 1, είσοδος από οδό Σίνα), από τις 10 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ.). Στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται παρεμβάσεις από εργατικά σωματεία, ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, φοιτητικούς συλλόγους, συλλόγους και γονείς ΑμεΑ. Την ίδια μέρα, στις 6 μ.μ., αμέσως μετά το τέλος των εργασιών, θα γίνει διαμαρτυρία στο υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής.

Την Κυριακή 26 Νοέμβρη η ΟΓΕ οργανώνει προβολή της ταινίας της Παλαιστίνιας σκηνοθέτριας Mai Masri «3.000 Νύχτες», στις 11.30 π.μ. στον κινηματογράφο «Studio» (οδός Σταυροπούλου 33, πλατεία Αμερικής). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Γιούσεφ Ντόρκχομ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ