Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΥΓΕΙΑ
Οι κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες

Στις 30 Νοέμβρη, δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας, η ΟΕΝΓΕ καλεί στις 12 μ. σε πανελλαδική απεργιακή συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, ενώ για τις 29 Νοέμβρη έχουν ήδη παρθεί αποφάσεις για κινητοποιήσεις στις πύλες των νοσοκομείων και όχι μόνο:

  • Στον Πειραιά: Πάνω από 30 σωματεία και φορείς, που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «Μεταξά», αποφάσισαν την πρώτη μέρα απεργίας των νοσοκομειακών γιατρών, στις 29 Νοέμβρη, να πραγματοποιηθεί παμπειραϊκό συλλαλητήριο για την Υγεία (βλ. και σχετικό θέμα).
  • Στο Περιστέρι, στις 29 Νοέμβρη, διαδήλωση στις 7 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου για την υπεράσπιση της Υγείας του λαού της Δυτικής Αθήνας.
  • Νέο παγκρήτιο συλλαλητήριο θα οργανωθεί την Πέμπτη 30 Νοέμβρη, στο Ηράκλειο (11 π.μ., πλατεία Ελευθερίας). Μπροστά στο συλλαλητήριο το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ διοργανώνει, μαζί με το Νομαρχιακό Τμήμα ν. Ηρακλείου της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, κοινή σύσκεψη σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ. στο ΕΚ Ηρακλείου.
  • Στην Αχαΐα, κινητοποίηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών 32 & Αμερικής) σήμερα Τετάρτη στις 10.30 π.μ. οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ ν. Αχαΐας.
  • Στη Δράμα, την οργάνωση κινητοποίησης στις 30 Νοέμβρη αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς, ενάντια στη διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, το οποίο αντιμετωπίζει κρίσιμα προβλήματα υποστελέχωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ