Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα η συνδικαλιστική σύσκεψη στην Αττική

Σε πλατιά σύσκεψη με επίκεντρο την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και στη φοροληστεία, καθώς και για τη διεκδίκηση αυξήσεων, καλούν συνδικαλιστικές οργανώσεις, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και σωματεία της Αττικής τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα).

«Με συντονισμό και οργάνωση δυναμώνουμε τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες», είναι το σύνθημα της σύσκεψης, με τα σωματεία να προβάλλουν αιτήματα και διεκδικήσεις για την αύξηση του εισοδήματος, ενάντια στη φοροληστεία και στην ακρίβεια που το λεηλατούν, για μέτρα ενίσχυσης των νοσοκομείων, της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, άλλων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών.

Το κάλεσμα έχουν απευθύνει: Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, τα Σωματεία - Σύλλογοι Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, Οικοδόμων Αθήνας, Φαρμάκου Αττικής, Νοσοκομείου «Θριάσιο», Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Αττικής, Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ