Παρασκευή 19 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα φρου φρου...

Γρηγοριάδης Κώστας

Τρία κομματικά στελέχη, δύο υπουργοί και δυο συνεργάτες του πρωθυπουργού θα αποτελούν το νέο 7μελές όργανο, με αρμοδιότητες τον πολιτικό σχεδιασμό και, ιδιαίτερα, το χειρισμό ζητημάτων επικοινωνιακής πολιτικής, που συγκρότησε ο Κ. Σημίτης.

Και δε λέμε, δίκιο έχει ο άνθρωπος απ' την πλευρά του. Οσα στελέχη του κόμματός του έχουν κάνει κριτική μέχρι σήμερα, σε διάφορες πλευρές της κυβερνητικής πολιτικής, σημείωναν κάθε φορά ότι το πρόβλημα οφειλόταν σε ζητήματα επικοινωνιακής πολιτικής... Αυτό έγινε, για παράδειγμα, με τις προτάσεις Γιαννίτση και ξανάγινε πάλι, πρόσφατα, με το φορολογικό. Είδε και απόειδε και ο Κ. Σημίτης και, παίρνοντας υπόψη του τις κριτικές αυτές, έφτιαξε και το ανάλογο όργανο.

Τώρα, πώς θα πάψουν οι συντάξεις να είναι συντάξεις πείνας, με τη χρήση επικοινωνιακών τρικ και κομπίνων, το γνωρίζουν μόνον οι μετέχοντες στο όργανο και οι εταιρίες που χρυσοπληρώνονται για να τους συμβουλεύουν. Εμείς, πάντως, είμαστε απολύτως σίγουροι ότι με τέτοιες μεθόδους ούτε τα μεροκάματα αυξάνουν, ούτε οι συντάξεις. Οπως και να την ντύσουν την πολιτική τους, όσα φρου φρου κι αν της προσθέσουν, δεν μπορούν να κρύψουν το βαθιά αντιλαϊκό της περιεχόμενο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ