Σάββατο 27 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στις συγκοινωνίες

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην απεργιακό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς. Ετσι:

Κανένα τρένο του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου δε θα κινηθεί τη Μ. Τετάρτη από τις 5 το πρωί μέχρι τις 9 το πρωί, με απόφαση των σωματείων του χώρου.

Τα μπλε λεωφορεία θα μείνουν στα αμαξοστάσια από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν, επίσης, τα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία της ακτοπλοΐας από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Μέχρι αργά το βράδυ, αναμενόταν απόφαση του σωματείου εργαζομένων στο «ΜΕΤΡΟ».

Επίσης στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι και στα τρένα του ΟΣΕ.

Στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην «Ολυμπιακή Αεροπορία». Επίσης στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Τέλος, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι τηλεπικοινωνιακοί της ΥΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ