Τετάρτη 8 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Της... επιστροφής

Γρηγοριάδης Κώστας

ΕΝΤΑΞΕΙ, με τα αμνοερίφια ασχοληθήκαμε εκτενώς τις μέρες που προηγήθηκαν και άπαντες (έκτος από τα αμνοερίφια) είναι ευχαριστημένοι και χορτάτοι. Τώρα μάλλον πρέπει να ασχοληθούμε με τους κάθε λογής «κακούς λύκους». Δυστυχώς επιστρέψαμε.

Οπωσδήποτε οι ουρές στις εθνικές τη Δεύτερα και την Τρίτη δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Μονό που φαίνεται πως ο ελληνικός λαός έχει περίεργες αντιδράσεις και η Τροχαία αιφνιδιάστηκε από την επιστροφή της Δευτέρας.

Περίεργο όμως, διότι υποτίθεται πως ο Χρυσοχοΐδης είναι ο κατεξοχήν άνθρωπος στο ΠΑΣΟΚ που πιάνει το σφυγμό του λαού και έχει συνεχώς ιδέες για αλλαγές στο Κίνημα, που θα το φέρουν πιο κοντά στον κόσμο. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει.

ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΕΙ λέει ο Χριστοδουλάκης σε «λογικές εκταμίευσης» και παροχών γιατί κάτι τέτοιο θα ακύρωνε τις προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων που έκανε η κυβέρνηση! Δε λέμε... λογικό είναι. Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτά λέει και ο Χριστόδουλος. Οι όποιες θυσίες σε τούτη τη ζωή, ανταμείβονται στην άλλη, την... επουράνια.

Βέβαια, αναρωτιέσαι πώς τα έχουν καταφέρει έτσι, ώστε ακόμα και η ιδέα, η σκέψη μιας παροχής προς τον κόσμο, να θεωρείται αντι-αναπτυξιακή, παρωχημένη, αδιανόητη και σκέτη καταστροφή για τα σύγχρονα δεδομένα.

Παρ' όλ' αυτά, ο ίδιος υπουργός δεν καθυστερεί καθόλου στο να πάρει τα δικά μας χρήματα διότι μέσα στη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις των περίφημων συμβούλων διαχείρισης των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. Πιάνουν δουλιά χωρίς καθυστέρηση οι άνθρωποι.


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ο πρωθυπουργός κατάφερε να φθάσει ως το Καστελόριζο και να εξαπολύσει ορισμένες πατριωτικές κορόνες, όπως προστάζει η επικοινωνιακή πολιτική. Μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης της αποτρεπτικής δύναμης της χώρας.

Αν συνεχίσει πάντως την ιδία πολιτική θα τη διαπιστώσει την αποτρεπτική δύναμη της χώρας να είναι βέβαιος. Διότι θα αποτρέψει (η χώρα) την κυβέρνησή του και μάλιστα κακήν - κακώς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ