Παρασκευή 24 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη με αγρότες στα Παλατίτσια Ημαθίας. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στις Συκιές, στο Πάρκο Αφαλή (Ελπίδος), με την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και τον Ανέστη Τσουρακάκη.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στο πρώην δημαρχείο Πολίχνης, με την Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ, και τον Κωστή Ιντζέ.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Τερψιθέας στην Ανω Πόλη, με την βουλευτή Σεμίνα Διγενή, βουλευτή του ΚΚΕ και τον Βασίλη Τομπουλίδη.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ (Καλατζάκου 7). Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Αχαρνών του ΚΚΕ, καλούν σε σύσκεψη με γονείς, στο Στέκι της ΚΝΕ (Κεντρική πλατεία Αχαρνών). Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «ΕΕ και Αντιπλημμυρική προστασία: Μύθοι και πραγματικότητα». Θα μιλήσει ο Βασίλης Μπέλλος.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 11 π.μ., η ΤΟ ΑΕΙ - ΕΚ διοργανώνει σύσκεψη με εργαζόμενους στα Πανεπιστήμια, στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στην Αθήνα. Θα μιλήσουν, η Νίκη Χρονοπούλου και η Αφροδίτη Κτενά βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», «902.gr» και ΜΜΕ Αττικής, καλούν σε σύσκεψη, στο Βιβλιοπωλείο - Cafe της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Αγγελίδης.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση στο δημαρχείο Δράμας, θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Αργυρούπολης - Ελληνικού, στην πλατεία Ποντίων «Δημήτρης Ευσταθειάδης» (ΜΕΤΡΟ Αργυρούπολης). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής και η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Αναπήρων και Γονιών ΑΜΕΑ του ΚΚΕ και οι ΚΟ Πειραιά καλούν σε εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Θα μιλήσουν η Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο Γιάννης Παπαζαχαρίας, γιατρός χειρουργός στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ και μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Τζάνειου, και η Σοφία Λιβέρη, μέλος του ΔΣ Ενιαίου Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ, στην πλατεία «Αρης Βελουχιώτης». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Αιτωλικό της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας. Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Σαλαμίνας, στην Πλατεία Ηρώων (Αγάλματα). Θα μιλήσει ο Ανέστης Τσουκαράκης.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Μεγάρων, στην πλατεία Λυτάρα, στα Μέγαρα. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης και ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του ΚΚΕ στον Τομέα Β' Δ. Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Βορείων Χωριών του ΚΚΕ, στην πλατεία Βαρνάβα. Θα μιλήσουν ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Κατερίνα Γεράκη.

-- Στις 8.30 μ.μ. κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ληξούρι, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν οι Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, και οι Κατερίνα Δεμέτη και Βικτωρία Κούτση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ