Παρασκευή 24 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Απεμπλοκή τώρα της Ελλάδας από τους πολέμους!

Το νέο επικίνδυνο περιστατικό καταγγέλλουν με επιστολές τους στρατευμένοι, απαιτώντας να γυρίσει πίσω η φρεγάτα, την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

***

Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Υδρα» και να μη γίνει καμία αναπλήρωση με οποιαδήποτε άλλη φρεγάτα και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Οι Ελληνες ναύτες και στρατιωτικοί έχουμε δώσει όρκο να προστατεύουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα και σύνορα της πατρίδας μας. Να μη σταλούν και να επιστρέψουν οι ήδη υπάρχουσες στρατιωτικές δυνάμεις εκτός συνόρων και που συμμετέχουν σε πολεμικές αποστολές.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται σε άμεσο ΚΙΝΔΥΝΟ!!!

Τώρα να απαιτήσουμε να γυρίσουν πίσω στη χώρα πριν να είναι πολύ αργά και θρηνήσουμε θύματα.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ και των προηγούμενων είναι τεράστιες. Είναι συνυπεύθυνοι που μας σέρνουν διαχρονικά στους σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή και αλλού.

ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!

Στρατιώτης (ΥΓ) Σταμάτης Ιωάννης - Γεώργιος, 79 ΤΥΕΘ, Σάμος

***

Η νέα εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας «Υδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα επιβεβαιώνει αυτό για το οποίο το εργατικό κίνημα προειδοποιούσε εδώ και καιρό. Τα πολεμοκάπηλα σχέδια, στα οποία σέρνουν τη χώρα μας οι λίγοι για τα κέρδη τους, αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τον λαό μας. Κάθε μέρα προστίθενται νέες αποδείξεις πως για τα ματωμένα κέρδη τους ο λαός βάζει το κεφάλι του στον τορβά. Τα σχέδια για την αποστολή και της Φ/Γ «Ψαρά» στην περιοχή μόνο να προσθέσει κι άλλη εύφλεκτη ύλη στην περιοχή μπορεί.

Να επιστρέψει τώρα πίσω η Φ/Γ «Υδρα» από την Ερυθρά Θάλασσα.

Κανένας στρατιωτικός και φαντάρος έξω από τα σύνορα.

ΣΤΡ (ΚΔ) Καραγιάννης Βαγγέλης, 3οΕΤΕΘ, Χίος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ