Παρασκευή 24 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει προσπάθεια απαγόρευσης απεύθυνσης σε εκπαιδευτικούς

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ καταγγέλλει την ανάρτηση στελέχους της ΝΔ και της ΔΑΚΕ, την οποία έσπευσαν να αναπαράγουν τοπικά ΜΜΕ, σχετικά με ομιλία που πραγματοποιήθηκε από αντιπροσωπεία του ΚΚΕ σε εκπαιδευτικούς σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας. Αποκαλύπτεται ότι «για κάποιους οι δήθεν δημοκρατικές απόψεις σταματούν στις εισόδους των χώρων δουλειάς, γιατί σε έναν τέτοιο χώρο βρέθηκε σήμερα η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας για να συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς για τις επικείμενες ευρωεκλογές», τονίζει.

Σχολιάζοντας τα όσα λέει ο «καταγγέλλων» - ο οποίος, ενοχλημένος από την παρουσία του ΚΚΕ και χρησιμοποιώντας διάφορα ψεύδη για να δημιουργήσει εντυπώσεις, καλεί ουσιαστικά σε απαγόρευση του δικαιώματος του Κόμματος να συζητάει με τους εκπαιδευτικούς - η ΤΕ Αχαΐας υπογραμμίζει: «Το ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και αυτό που απομένει μέχρι τις εκλογές, έχει αναπτύξει ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων στους χώρους δουλειάς, σε εργοστάσια και σχολεία του νομού, αλλά και ολόκληρης της χώρας, απευθύνοντας κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ και συζητώντας πλατιά με τους εργαζόμενους και τον λαό για το τι πραγματικά κρίνεται την επόμενη μέρα των εκλογών». Και εξηγεί:

«Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς και τη σχολική κοινότητα, κρίνεται η ΕΕ των λόμπι και των επιχειρηματικών ομίλων, που δεν μπορεί να δώσει λύση στις δυσκολίες των εκπαιδευτικών, μόνιμων και αναπληρωτών, αλλά κυρίως στις ανάγκες των παιδιών μας, τόσο στο εκπαιδευτικό κομμάτι όσο και στο κτιριακό, με τις τεράστιες ελλείψεις και τη χρηματοδότηση με το σταγονόμετρο».

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι απόψεις για την πολιτική δράση του ΚΚΕ στους χώρους δουλειάς. Η δράση αυτή θα εντείνεται και θα εμπλουτίζεται μέχρι και τις εκλογές, καλώντας όλο τον λαό να ενισχύσει το ΚΚΕ και να διεκδικήσει τη ζωή που μας αξίζει, όχι μόνο στην κάλπη αλλά και στους δρόμους τους αγώνα», καταλήγει η ΤΕ Αχαΐας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ