Τετάρτη 3 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέες κινητοποιήσεις στη ΣΙΔΕΝΟΡ

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΣΙΔΕΝΟΡ και την τρέχουσα βδομάδα, για την υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις και δικαιώματα. Χτες Τρίτη πραγματοποίησαν στάση εργασίας και έχουν προκηρύξει νέα δίωρη για αύριο Πέμπτη.

Οι εργαζόμενοι της ΣΙΔΕΝΟΡ, όπως αποφάσισαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση, συνεχίζουν και κλιμακώνουν τον αγώνα. Διεκδικούν ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις και δικαιώματα, που να ικανοποιεί την πρόταση που είχαν αποφασίσει μέσα από την πρώτη ΓΣ.

Το Συνδικάτο Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των συναδέλφων μας στην ΣΙΔΕΝΟΡ και στηρίζουμε τον αγώνα τους. Η συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων στην ΣΙΔΕΝΟΡ αποτελεί τον μόνο δρόμο για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους και την υπογραφή ΣΣΕ. Είναι ανάγκη να δυναμώσουν και να μαζικοποιηθούν όλοι οι αγώνες που δίνονται αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα. Τη στιγμή που θέλουν κυβέρνηση και εργοδότες να εφαρμόσουν την 6ήμερη εργασία και την ψηφιακή κάρτα, χαρίζοντάς τους 2 ώρες από τον ιδρώτα μας».

Και στο πλαίσιο αυτό καλεί στην παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης (βλ. και σελ. 8).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ