Παρασκευή 26 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΥΓΕΙΑ
Πανελλαδική πανυγειονομική απεργία τη Δευτέρα

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο! Συγκέντρωση στις 11 π.μ. στη Βουλή

Στη μάχη για την επιτυχία και τη μαζικότητα της 24ωρης πανελλαδικής πανυγειονομικής απεργίας τη Δευτέρα 29 Ιούλη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης» στην Ολομέλεια της Βουλής, ρίχνονται οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Μέχρι στιγμής, αποφάσεις για 24ωρη απεργία έχουν πάρει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και η ΠΟΕΔΗΝ, Ενώσεις Ιατρών και Ιατρικοί Σύλλογοι.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11 π.μ. στη Βουλή, όπου εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα Υγείας, στα θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης, θεραπευόμενοι και απόφοιτοι, σύλλογοι οικογένειας, εργαζόμενοι στην Πρόληψη, θα ενώσουν τις φωνές τους, απαιτώντας να μην ψηφισθεί και να αποσυρθεί το νομοσχέδιο - ταφόπλακα στις δωρεάν υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, πρόληψης και απεξάρτησης.

Για την Περιφέρεια, έχουν προγραμματιστεί διαμαρτυρίες με αποφάσεις Σωματείων.

Χτες το πρωί, ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ Δαφνί συνέχισε την αδιάκοπη δράση του, με στάση εργασίας και μοίρασμα φυλλαδίων στους διερχόμενους οδηγούς, προκειμένου να σπάσουν τη βουβαμάρα που έχει επιβληθεί σε όλα τα αστικά ΜΜΕ και να ενημερωθεί ο λαός για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου και τις εγκληματικές συνέπειες της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης που εφαρμόζεται τα τελευταία 30 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ