Παρασκευή 11 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Στα δικαστήρια σέρνουν τον πρόεδρο του ΕΚ Λάρισας!

«Συκοφαντική δυσφήμιση» η υπεράσπιση απολυμένου εργαζόμενου | Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα

Την προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων από την εργοδοσία και την κυβέρνηση, που συνεχίζουν να σέρνουν στα δικαστήρια συνδικαλιστές που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Συγκεκριμένα, σήμερα δικάζεται ο πρόεδρος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, Γιάννης Σκόκας, για την ανακοίνωση με δημόσια καταγγελία και την κινητοποίηση που οργανώθηκε το 2019 ενάντια στην απόλυση - και μάλιστα χωρίς αποζημίωση - τότε εργαζόμενου από την εργοδοσία του ξενοδοχείου «Metropol».

Με βάση το κατηγορητήριο, η καταγγελία των αντεργατικών μεθοδεύσεων θεωρείται ...συκοφαντική δυσφήμιση και ο αγώνας απειλή.

Το Εργατικό Κέντρο καλεί τα Σωματεία, τους φορείς, τους εργαζόμενους της πόλης σε διαμαρτυρία στα δικαστήρια στις 11.00 π.μ., απαιτώντας να σταματήσει η δίωξη σε βάρος του προέδρου του, να αποσυρθούν οι κατηγορίες και να πάψουν οι διώξεις και η προσπάθεια τρομοκράτησης απέναντι σε συνδικαλιστές, στους αγώνες των εργαζομένων και του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ