Παρασκευή 11 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
Πολύμορφα προετοιμάζουν το παγκρήτιο συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη

Διαδικτυακή σύσκεψη υγειονομικών σωματείων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, μετά από κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, για την οργάνωση της κοινής αγωνιστικής δράσης των υγειονομικών και όλου του λαού ενάντια στην πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας, με κορύφωση το παγκρήτιο συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μέλη των ΔΣ των σωματείων εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Βενιζελείου, νοσοκομείων Αγίου Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας και Χανίων, των Ενώσεων Γιατρών ΕΣΥ Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, του συλλόγου εργαζομένων ΠΦΥ Κρήτης και του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης.

Για την επιτυχία του συλλαλητηρίου αποφασίστηκαν, εκτός από τη συμμετοχή στην Πανυγειονομική απεργία στις 17 Οκτώβρη και στην πανεργατική απεργία στις 20 Νοέμβρη, μια σειρά από πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων, η κατάθεση του κοινού ψηφίσματος των υγειονομικών σωματείων για τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 24 Οκτώβρη, καλώντας το να στηρίξει και την κινητοποίηση στις 6/11. Επίσης, η οργάνωση συσκέψεων με σωματεία και φορείς, παρεμβάσεις σε Δημοτικά Συμβούλια για τη στήριξη του συλλαλητηρίου κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ