Σάββατο 1 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΑΟΥΣΑ
Ο Αντώνης Φίλης με τη ΔΑΣ

Ο Αντώνης Φίλης, πολιτικός μηχανικός, είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας της Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης. Η ανακήρυξή του έγινε στα πλαίσια εκδήλωσης της παράταξης, παρουσία πολλών πολιτών του δήμου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για τις δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε η ΔΑΚ να συσπειρώσει ευρύτερα το λαό και να διεκδικήσει αποφασιστικά την ψήφο των πολιτών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΔΑΚ Θανάσης Τσίτσης, πλαισιωμένος από τα μέλη της, Δημήτρη Κότσυφα και Δημήτρη Καραϊσκο. Παρουσιάστηκε η διακήρυξη της κίνησης και σημειώθηκε ότι: «η ΔΑΚ, δίνοντας καθημερινά από κάθε μετερίζι αυτόν τον αγώνα και σήμερα και παλαιότερα, κατανοώντας τις δυσκολίες, τις πολυπλοκότητες, τις διαφορετικότητες, γνωρίζοντας όμως και τη δύναμη του λαϊκού παράγοντα να ξεπερνά τις κακοτοπιές, την αυτοθυσία των αγωνιστών, την εκφρασμένη θέληση των δημοτών για μια νέα πορεία πιστεύει ότι θα τα καταφέρουμε.

Γι' αυτό καλούμε όλους τους πολίτες, να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα για ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Αγώνα που βάζει πρώτα τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου, της νεολαίας, του πολιτισμού».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, του ΔΗΚΚΙ, του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, συνδικαλιστές του Συνεταιριστικού Κινήματος, μέλη των ΔΣ των εργοστασιακών σωματείων της Νάουσας, Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και πλήθος πολιτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ