Σάββατο 15 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Σε ρόλο απεργοσπάστη η ΠΑΣΚΕ

Τα συντονιστικά των σωματείων καλούν στην απεργία και τις συγκεντρώσεις

Τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ με τοποθετήσεις τους στα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας, Φθιώτιδας, Λιβαδειάς, Θήβας, αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στην απεργία της 18 Ιούνη, γιατί, όπως είπαν, τα μέτρα της κυβέρνησης για την Κοινωνική Ασφάλιση είναι θετικά.

Στη Λιβαδειά το ραντεβού των εργαζομένων έχει δοθεί στην Κεντρική Πλατεία στις 10.30 το πρωί, από τη Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών. Στη Φθιώτιδα το Συντονιστικό καλεί τους εργαζόμενους στην απεργία, στην Πλατεία Πάρκου, στις 10.30 το πρωί. Στην Εύβοια τους καλεί σε προσυγκέντρωση στις 9 το πρωί, στην πλατεία Αγ. Βαρβάρας στη Χαλκίδα. Η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, έχει κηρύξει απεργιακή συγκέντρωση για τα «προβλήματα της περιοχής».

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας κήρυξε 24ωρη απεργία, με συγκέντρωση στην Πλατεία Λαού της Αμφισσας, στις 10 το πρωί. Στη Θήβα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία στις 10.30 το πρωί, μετά την άρνηση της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚΕ) να συγκαλέσει το ΔΣ στο Εργατικό Κέντρο, για συζήτηση επί του Αασφαλιστικού και της απεργίας της ΓΣΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ