Σάββατο 15 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Χωρίς ασθενοφόρο

Χωρίς ασθενοφόρο έχει μείνει εδώ και αρκετό καιρό ο Υγειονομικός Σταθμός του ΙΚΑ στη ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, αφού λόγω παλαιότητας αποσύρθηκε το μοναδικό ασθενοφόρο που υπήρχε. Ετσι, υπάρχουν αυτή τη στιγμή δυο οδηγοί χωρίς να υπάρχει ασθενοφόρο, παρότι ο υγειονομικός σταθμός καλύπτει μια περιοχή 16.000 κατοίκων.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, τον τελευταίο χρόνο - εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσίαζε - το ασθενοφόρο του σταθμού χρησιμοποιήθηκε ελάχιστες φορές, με αποτέλεσμα οι ανάγκες να καλύπτονται με ασθενοφόρο της ΛΑΡΚΟ και κατ' αυτό τον τρόπο να μένει το εργοστάσιο χωρίς ασθενοφόρο, αλλά και οι ανάγκες κατοίκων και ασφαλισμένων να μην καλύπτονται.

Το σωματείο, με υπόμνημά του προς τον τοπικό διευθυντή του ΙΚΑ Αταλάντης και τον διοικητή του Ιδρύματος, απαιτεί την άμεση κάλυψη του Υγειονομικού Σταθμού με καινούριο ασθενοφόρο.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και το αίτημα του σωματείου των εργαζομένων έχει καταθέσει με αναφορά της στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ