Κυριακή 30 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
Νεανικό στρατηγείο ειρήνης στον Τύρναβο

Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Ιούλη με κατασκήνωση στο Στόμιο Λάρισας και διαδήλωση στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο του θανάτου

Δέκα χρόνια τώρα η ΚΝΕ, συνδυάζοντας την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό με την εκδρομή, στήνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε όλη την Ελλάδα τα «στρατηγεία της αντιιμπεριαλιστικής πάλης». Φέτος λοιπόν ο θεσμός των αντιιμπεριαλιστικών νεανικών συναντήσεων στις 6 και 7 Ιούλη κλείνει τα 11 χρόνια του και βάζει στο στόχαστρό του το ΝΑΤΟικό στρατηγείο του Τυρνάβου, ενώ η κατασκήνωση ειρήνης θα στηθεί και πάλι στην παραλία του Στομίου, στη Λάρισα. Για να δοθεί ποι δυναμική νεανική αγωνιστική απάντηση:

  • Στον ιμπεριαλισμό που οξύνει την επίθεσή του ενάντια στους λαούς από το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη μέχρι την Κούβα και την Κολομβία, που εντάσσει στον «άξονα του κακού» όλους όσοι αντιστέκονται στα φονικά σχέδιά του.
  • Στην κυβέρνηση που εμπλέκει τη χώρα στις δολοφονικές «επεμβάσεις», την ίδια στιγμή που με την ευλογία της ΝΔ και των παρατρεχάμενών της αλλάζει το αμυντικό δόγμα της χώρας και στρέφει το βλέμμα στον «εσωτερικό εχθρό» (πρόσφατα έντυσε στο χακί τους ναυτεργάτες και προωθεί τον επεμβατικό ευρωστρατό).

Η ΚΝΕ καλεί τις νέες και τους νέους να διαδηλώσουν στο στρατηγείο του Τυρνάβου, για να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια, για να απαιτήσουν πραγματική ειρήνη κι όχι καταδυνάστευση των λαών από τον ιμπεριαλισμό. Θα είμαστε όλοι και πάλι εκεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ