Τετάρτη 10 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - Περιοδείες

Σε Ηλεία, Ιθάκη και Κεφαλονιά θα περιοδεύσει στις 11/7, 12/7 και 13/7, αντίστοιχα, το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, Σπύρος Στριφτάρης. Συγκεκριμένα:

Αύριο Πέμπτη 11/7, θα μιλήσει στον Πύργο, στις 8.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Απόλλων».

Την Παρασκευή 12/7, θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Ιθάκη, στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία κλιμακίου, με επικεφαλής στέλεχος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και εξόρμηση με έντυπο υλικό για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, πραγματοποιείται το Σάββατο, 13/7/2002, το απόγευμα, στο Γαλατά και στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Στο Γαλατά, στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, θα γίνει ομιλία από στέλεχος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Σύσκεψη, με θέμα «Οι γυναίκες μπροστά στις σύγχρονες πολιτικές εξελίξεις» και ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γίνεται αύριο Πέμπτη 11/7/2002 στις 8 μ.μ., σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

Σέρρες

Ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ οργανώνεται σήμερα Τετάρτη 10 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών. Θα μιλήσει ο Γ. Νταφούλης, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κιλκίς

Περιοδεία στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γιώργος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 14 Ιούλη.

Στις 6 μ.μ. θα επισκεφθεί το χωριό Παλατιανό και τα Αρχαιολογικά, στις 7.30 μ.μ. την Ποντοκερασιά και το Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο, στις 8.45 μ.μ. το χωριό Κοκκινιά, μία ώρα αργότερα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Τέρμπυλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ