Τετάρτη 10 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Βουτάνε» μηχανάκια!

Να το, λοιπόν, το «κοινωνικό κράτος»! Πανταχού παρόν! Να το που λειτουργεί για να μας προστατεύει από κάθε απειλή, από κάθε επιβουλή, ακόμη κι από την ίδια μας την αυτοκαταστροφική διάθεση.

Ποια μεγαλύτερη απόδειξη της κρατικής πρόνοιας από την απόφαση να κατάσχονται, μέχρι να αποδοθεί το χαράτσι, τα δίκυκλα, αν οι εποχούμενοι δε φορούν κράνος; Τι ανυπέρβλητη φροντίδα! Τι μεγαλείο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο!

Αυτοί οι ιερείς της φροντίδας, ιερομόναχοι ταγμένοι στην προστασία μας, ζουν και υπάρχουν για εμάς. Ο,τι κι αν κάνουν, ό,τι κι αν αποφασίζουν, ένα σκοπό έχουν: Να μας σώσουν, ακόμη κι αν δε θέλουμε.

Μας σώζουν καθημερινά φροντίζοντας για άψογο οδικό δίκτυο, για απόλυτη ιατρική φροντίδα, για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, για την άμεμπτη διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Αφού, λοιπόν, μας τα έχουν εξασφαλίσει όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, τώρα έστρεψαν την προσοχή τους σε όσους από εμάς προτιμάμε το δίκυκλο από το συνωστισμό στα άθλια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα.

Φορέστε, λοιπόν, τα κράνη σας. Ετσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο αξεσουάρ, όταν το φοράς. Αν δεν το φοράς, απλώς είναι χρήσιμο για τους άθλιους εισπράκτορες που σου... βουτάνε το μηχανάκι! Νόμιμα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ