Τετάρτη 10 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Να καταδικάσουμε την πολιτική υποβάθμισης της Πρόνοιας

Περιοδεία στο ΠΙΚΠΑ Αθήνας πραγματοποίησε χτες ο υποψήφιος πρόεδρος για την Ενιαία Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθήνας - Πειραιά

Στα κεντρικά γραφεία του ΠΙΚΠΑ Αθήνας περιόδευσε χτες ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά.

Αναφερόμενος στα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας, την οποία υποβαθμίζει παραδίδοντάς την κομμάτι κομμάτι στο ιδιωτικό κεφάλαιο, ο Θανάσης Παφίλης κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να στείλουν το ανάλογο μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές.

Διεκδικούμε, τόνισε, ένα αναβαθμισμένο σύστημα Υγείας, δημόσιο και δωρεάν, που θα καλύπτει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, ένα σύστημα Υγείας στο οποίο δεν έχουν καμία θέση οι ιδιώτες και το κεφάλαιο.

Εάν υπάρχουν αγωνιστικοί δήμοι και νομαρχίες, συνέχισε, τότε οι εργαζόμενοι θα μπορούν από καλύτερες θέσεις να αγωνίζονται για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που βάζει στην «κλίνη του Προκρούστη» εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

Στις 13 του Οκτώβρη, σημείωσε ακολούθως ο Θ. Παφίλης, πρέπει να εκλέξουμε νομάρχες αγωνιστές στο πλάι του λαού, να καταδικάσουμε τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ που θέλουν τη νομαρχία υπάλληλο και διαχειριστή της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο Θ. Παφίλης αναφέρθηκε επίσης και στην κατάσταση που επικρατεί ευρύτερα στην Αθήνα μετά τη χτεσινή νεροποντή, καταγγέλλοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης που δεν προχωρά στην κατασκευή των απαραίτητων έργων ώστε να ανακουφιστούν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, καθώς επίσης και τη σιωπή και τη συνενοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Οπως τόνισε, τα έργα που γίνονται είναι για να κερδίσει το μεγάλο κεφάλαιο και όχι για να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ