Παρασκευή 2 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ;

Η CIA; «Η ευκολία με την οποία ορισμένα ξένα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να προεξοφλήσουν τη "γνησιότητα" της προχθεσινής προκήρυξης, για να συμπεράνουν ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει, είναι απόλυτα ενδεικτική, όχι μόνο της κακής προαίρεσης αλλά και της διάθεσης κάποιων να κρατήσουν τη χώρα μας σε χρόνιο καθεστώς διπλωματικής ομηρίας... Πισωγυρίσματα στην υπόθεση της τρομοκρατίας σε επίπεδο εντυπώσεων ή και ουσίας ασφαλώς θα υπάρξουν. Αλλά, η 17Ν, όπως τουλάχιστον την ξέραμε, "απέθανεν". Οσο και να επιθυμούν τη νεκρανάστασή της κάποια υπερατλαντικά κοράκια». (από το κύριο άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ).

ΚΑΝΕΙΣ; «Αντικειμενικά αδύνατο είναι να αποφανθούν οι Αρχές για τη γνησιότητα ή όχι της προκήρυξης που δημοσιεύτηκε χθες στην "Ε" και η οποία προκάλεσε έκπληξη και αμηχανία. Οι λόγοι είναι δύο: οι "γνωστές" γραφομηχανές είναι κατασχεμένες και ο φερόμενος ως συγγραφέας των μέχρι τώρα προκηρύξεων είναι στη φυλακή.... Η Αστυνομία διαψεύδει ότι βρήκε, πόσο μάλλον απέκρυψε, στοιχεία (βίντεο και φωτογραφίες) από την παρακολούθηση θύματος της 17Ν, όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης του κειμένου. Το ερώτημα είναι τώρα αν θα δημοσιοποιήσει, όπως απειλεί, ο συντάκτης το υλικό. Από αυτό εξαρτώνται πολλά, αν όχι όλα». (Από την πρώτη σελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ)

«ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ»; «Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι έχει γραφεί είτε από συμπαθούντες την οργάνωση είτε από "βρώμικους" κύκλους, όπως επισημάνθηκε, που νιώθουν απειλούμενοι και θέλουν να περιορίσουν τις έρευνες στα όρια του αναρχοαυτόνομου χώρου» (Από το βασικό θέμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ