Παρασκευή 2 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Απήχηση στο λαό βρίσκουν οι αγωνιστικοί συνδυασμοί

Αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των αντιλαϊκών επιλογών της κυβέρνησης και των επιπτώσεων που έχουν σε όλους τους τομείς εφαρμογής τους(εργασιακές σχέσεις, ανεργία, Υγεία - Πρόνοια, Παιδεία, ιδιωτικοποιήσεις, συντάξεις, βιοτικό επίπεδο, αγροτική παραγωγή,, μικρομεσαίους κλπ.) έρχονται σε καθημερινή βάση ο Τάσος Χρονάς, υποψήφιος νομάρχης Φθιώτιδας της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας και ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας, της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια των περιοδειών και επισκέψεων σε εργασιακούς χώρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στο χωριό και στην πόλη, γίνονται αποδέκτες της διαπίστωσης από τους ίδιους τους εργαζόμενους, τους δημότες και τους κατοίκους, ότι τα τοπικά προβλήματα έχουν αλλού την πηγή τους, σε πιο ψηλά κλιμάκια, στην κυβέρνηση και στα άλλα κέντρα αποφάσεων που θέλουν και βρίσκουν δημάρχους, νομάρχες διαχειριστές με τους εργαζόμενους και το λαό στη γωνία, απλό παρατηρητή και αποδέκτη της μοίρας που τους καθορίζουν άλλοι.

Τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια έχουν διαφορετική λογική και πρακτική, επισημαίνει στην εφημερίδα μας ο Κώστας Μπασδέκης και συμπληρώνει: «Από τις επαφές με τους δημότες και τους φορείς της Λαμίας βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι μέχρι σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η δημοτική αρχή μένει μακριά από τα προβλήματά τους. Εμείς τονίζουμε ότι η λογική της διαχείρισης και του καλού δημάρχου απέναντι στην κυβέρνηση, μήπως του δώσουν κάποιο ...κοκαλάκι οδηγεί στη χειραγώγηση. Η αντεργατική, αντιαγροτική και κάθε πολιτική που είναι αντίθετη από τα συμφέροντα των εργαζομένων και των δημοτών, αντιμετωπίζεται -και στην πορεία ανατρέπεται- με συσπείρωση και αγώνα. Από το μετερίζι της ΤΑ με δημοτική αρχή αγωνιστική, διεκδικητική, συμπαραστάτη και συμμέτοχη στους αγώνες του λαού».

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα ενημέρωσης των εργαζομένων και φορέων για τις φιλολαϊκές αγωνιστικές θέσεις της ΝΑΣ και της ΔΑΣ χτες Πέμπτη στις 6.30 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Μπασδέκης έκανε περιοδεία και ομιλία στους εργαζόμενους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Λαμίας, ενώ στις 11.30 π.μ. συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στην «Εθνική Ασφαλιστική» και στις 8.30 μ.μ. μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στη συνοικία Ν. Μαγνησία της Λαμίας.

Σήμερα, Παρασκευή 2 Αυγούστου, ο υποψήφιος νομάρχης και ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας θα επισκεφτούν στις 7 π.μ. το χώρο της ΔΕΗ, ενώ στις 11.30 π.μ. ο Τ. Χρονάς θα κάνει περιοδεία στη Διεύθυνση Υγιεινής της ΝΑ Φθιώτιδας.

Το Σάββατο, 3 Αυγούστου, ο υποψήφιος νομάρχης θα βρίσκεται σε ολοήμερη περιοδεία στο δήμο Ξυνιάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ