Πέμπτη 8 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΚΑΤΣΑ
Εκτακτη εξεταστική το Σεπτέμβρη

Για τους πτυχιούχους Ιατρικής ανατολικών χωρών, των οποίων καταστράφηκαν ή κλάπηκαν τα γραπτά

Το Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η έκτακτη εξεταστική περίοδος για τους πτυχιούχους Ιατρικών Σχολών από τις ανατολικές χώρες, των οποίων τα γραπτά κλάπηκαν ή καταστράφηκαν από την πρόσφατη διάρρηξη στα γραφεία του ΔΙΚΑΤΣΑ.

Ετσι, το ΔΣ του ΔΙΚΑΤΣΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε έκδοση αποτελεσμάτων στο μάθημα της παθολογίας εντός της βδομάδας για όσα γραπτά έχουν μείνει ανέπαφα, καθώς και να καταρτίσει κατάσταση για αυτούς που θα συμμετάσχουν στην έκτακτη εξεταστική. Οι ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να υποβάλουν νέα δήλωση συμμετοχής σ' αυτή. Αντίστοιχα, η έκδοση των αποτελεσμάτων για το μάθημα της Χειρουργικής θα γίνει στο τέλος του Αυγούστου, αμέσως δηλαδή μόλις αποσταλούν τα γραπτά βαθμολογημένα. Η ακριβής ημερομηνία, αλλά και ο τόπος που θα διενεργηθούν οι εξετάσεις θα ανακοινωθούν στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Επίσης, το ΔΙΚΑΤΣΑ αποφάσισε οι συμμετέχοντες στην έκτακτη εξεταστική του Σεπτέμβρη να μην καταβάλλουν το παράβολο για συμμετοχή στις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο έγινε διάρρηξη από αγνώστους στα γραφεία του τρίτου ορόφου του ΔΙΚΑΤΣΑ, στα οποία είχαν συγκεντρωθεί για διόρθωση και βαθμολόγηση τα γραπτά των εξετάσεων στο μάθημα της Παθολογίας και της Χειρουργικής για την αναγνώριση ισοτιμίας των πτυχίων Ιατρικής εξωτερικού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας καταστράφηκαν 147 γραπτά σε σύνολο 1.800 περίπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ