Πέμπτη 8 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Και νέα προκήρυξη

Αλλη μια προκήρυξη που φέρει την υπογραφή «ΕΟ 17 Νοέμβρη» είδε χτες το φως της δημοσιότητας.

Στάλθηκε χτες τα ξημερώματα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΛΤΕΡ» και δε φέρει το γνωστό αστέρι. Αναφέρει πως δεν το χρειάζονται για να αποδείξουν την ύπαρξή τους. «Η απόδειξη είναι στο τέλος της σελίδας. Το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αυτό υπάρχει στην πρώτη προκήρυξη. Αυτήν που μέσω του Ζαν Πωλ δημοσιεύτηκε μετά από ένα χρόνο μετά την πρώτη ενέργειά μας».

Στην προκήρυξη που τη βαπτίζουν «πολιτικό μήνυμα», οι άγνωστοι συντάκτες της, αφού αναλαμβάνουν «όλη την ευθύνη που μας αναλογεί για τις ενέργειες από το 1974 έως το 1983», αναφέρουν ότι «τότε ανακαλύψαμε με καθυστέρηση ότι η οργάνωση είχε διαβρωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες» και ότι «το ίδιο είχε ανακαλύψει και ο SPANK, τον οποίο καθαρίσανε παρά το ότι δεν ήταν στη δίκη μας οργάνωση».

Στη συνέχεια αναφέρουν ότι «χάθηκαν από φόβο και οργή» και απείχαν «από οποιαδήποτε επαφή και δυναμική ενέργεια, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους πράκτορες επισημαίνοντας ότι πολλά από τα παιδιά της 17 Νοέμβρη δε γνώριζαν το ρόλο τους», αλλά «τρεις όμως ήξεραν».

Οι συντάκτες της προκήρυξης προειδοποιούν τέλος με νέα χτυπήματα.

«Δίνεται η απαραίτητη σημασία στο κάθε γεγονός», δήλωσε σχετικά με αυτήν την εξέλιξη ο υφυπουργός Τύπου Τηλέμαχος Χυτήρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ