Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Ο Μελέτης Πατρινός υποψήφιος δήμαρχος

Ο Μελέτης Πατρινός είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αιτωλικού της Δημοκρατικής Ενότητας. Η ανακήρυξη της υποψηφιότητας έγινε σε συγκέντρωση της παράταξης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική, συμμετείχαν και πολλοί ετεροδημότες, ενώ ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία των γυναικών και της νεολαίας.

Στην ανακήρυξη παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Αιτωλοακαρνανίας. O M. Πατρινός κατάγεται από το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, γεννήθηκε το 1973 και είναι απόφοιτος Λυκείου. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλόβρυσου για αρκετά χρόνια και συμμετείχε, επίσης, σε όλους τους λαϊκούς αγώνες, που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια για τα δίκια των εργατών, των αγροτών και των μικρομεσαίων λαϊκών στρωμάτων.

Η Δημοκρατική Ενότητα απηύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης, πάλης και αντίστασης σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική προς όλους τους κατοίκους της περιοχής που στην πλειοψηφία τους είναι μικρομεσαίοι αγρότες, ψαράδες που βλέπουν την ΤΑ, να μετατρέπεται σε εργαλείο της κεντρικής εξουσίας για την εφαρμογή ακόμα χειρότερων για το λαό μέτρων.

Επίσης, η κίνηση «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για τις επιπτώσεις των πολιτικών των παρατάξεων, που κινούνται στη λογική της διαχείρισης. Ασκησε κριτική στις δημοτικές αρχές, που διατέλεσαν θητεία τα προηγούμενα χρόνια και οι οποίες κινήθηκαν στην ίδια λογική. Τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και έχουν οξυνθεί ακόμα περισσότερο, προβλήματα όπως αυτό της ανεργίας, των επιπτώσεων της αντιαγροτικής πολιτικής, της υγειονομικής περίθαλψης, της Παιδείας, του Πολιτισμού, των ναρκωτικών, ενώ ιδιαίτερα σημαντικά είναι αυτά των ψαράδων της λιμνοθάλασσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ