Πέμπτη 22 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θεωρούν τον κόσμο λοιπόν τόσο ηλίθιο;

Μας θεωρούν λοιπόν τόσο ηλίθιους; Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με χαχόλους και καθυστερημένους, ώστε να μας κοροϊδεύουν τόσο προκλητικά; Ιδού λοιπόν το θράσος των «εκσυγχρονιστών» μέσα από δηλώσεις δύο υπουργών τους.

Πάει ο Δρυς στον Σημίτη για το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, και τι λέει στους δημοσιογράφους; Οτι μέσα στη βδομάδα, το πολύ την επόμενη, θα δοθεί η ενίσχυση των 10 δραχμών ανά κιλό στους βαμβακοπαραγωγούς. Αλλά το κυριότερο. Το θέμα της ενίσχυσης των τελευταίων από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα εξεταστεί σε επόμενη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας... Σα να λέει δηλαδή ότι η κυβέρνηση θέλει, μέχρι στιγμής προσκρούει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά το παλεύουμε... Ερχεται μετά από λίγες ώρες ο Ν. Χριστοδουλάκης και δηλώνει: «Για τον προϋπολογισμό του 2003 θα επιδιώξουμε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο δημοσιονομικής σταθερότητας, το οποίο είναι συμβατό με την επιδίωξη ενός χαμηλού πληθωρισμού».

Ο ένας ψάχνει τρόπους για να μοιράσει χρήμα στους αγρότες και ο άλλος εξαγγέλλει γενική περιστολή δαπανών. Ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποιοι ποιους;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ