Πέμπτη 22 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απύρετος και ευδιάθετος ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ

Απύρετος και ευδιάθετος είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος του Κόμματος Χαρίλαος Φλωράκης, ο οποίος είχε εισαχθεί προχτές Τρίτη στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να διερευνηθεί η αιτία της μέτριας εμπύρετης κίνησης που εμφάνισε δύο μέρες πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Χ. Φλωράκης αναμένεται να εξέλθει σύντομα από το νοσοκομείο, ενώ η όρεξή του έχει επανέλθει. Ο πυρετός που είχε εμφανίσει οφειλόταν σε πνευμονική λοίμωξη όπως έδειξαν οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις και υποχώρησε με τη χορήγηση αντιβίωσης και συμπληρωματικής φαρμακευτικής αγωγής.

Τον Χ. Φλωράκη επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και τις δύο μέρες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ μαζί του επικοινώνησαν και του ευχήθηκαν περαστικά ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος, ενώ τηλεγράφημα με ευχές για ταχεία ανάρρωση απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας.

Να σημειώσουμε πως ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ έχει ακόμα δεχτεί ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον υπουργό Υγείας Κ. Στεφανή, τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Αθήνα Αμπ. Αμπντάλα, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον υπερνομάρχη Θ. Κατριβάνο, καθώς επίσης και από πολλούς ακόμη επώνυμους από το χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ