Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ

ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ(1): «Ιδιαίτερα με τη σύλληψη του Κουφοντίνα, γιατί έλειπε ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ, με τη σύλληψη του Κουφοντίνα μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι επιχειρησιακά η 17Ν έχει εξαρθρωθεί πλήρως» (Χρ. Πρωτόπαπας -«ΦΛΑΣ»)

ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ(2): «Ολα τελείωσαν. Δεν υπάρχει 17Ν. Στο ορατό μέλλον δε βλέπω δυνατότητες ένοπλου αγώνα και επαναστατικής προοπτικής. Μετά από 15 χρόνια και βλέπουμε, εφόσον αλλάξουν οι συνθήκες. 17Ν δεν υπάρχει πια... Δεν είχα καμία επαφή με πολιτικά πρόσωπα». (Δ. Κουφοντίνας: Τι είπε σε Διώτη - Νασιάκο - «ΝΕΑ»)

Η ΠΗΓΗ... «Ο ίδιος ανώτατος αξιωματικός επισημαίνει "δόθηκε απάντηση σε όλους αυτούς, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Κουφοντίνας δεν είχε συλληφθεί και έκαναν λόγο για συναλλαγές, για ύποπτα παιχνίδια, για παζάρια διωκτικών αρχών ή ακόμη και για παράδοση του Κουφοντίνα από τις αρχές της χώρας μας και κράτησή του από τους Αμερικανούς» (Δώρα Αντωνίου - «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

...ΚΑΙ ΟΙ «ΔΙΑΥΛΟΙ»: «Ηχηρό χαστούκι στους λογής λογής σεναριολόγους αποτελεί χωρίς αμφιβολία η χτεσινή αιφνιδιαστική παράδοση του Δημήτρη Κουφοντίνα στην Αστυνομία, που διαψεύδει παταγωδώς όλες εκείνες τις θεωρίες που ορισμένοι εκ του πονηρού διέδιδαν, ότι δηλαδή ήταν δήθεν συνεργάτης της ΕΥΠ και τον έχουν φυγαδεύσει για να μην αποκαλύψει τους προστάτες ή ότι ήδη έχει συλληφθεί και κρατείται από την Αντιτρομοκρατική - κατά μία εκδοχή- ή τους ίδιους τους Αμερικανούς». (Από το άρθρο των «ΝΕΩΝ»).

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ... «Ταυτοχρόνως (σ.σ. η παράδοση Κουφοντίνα) κλονίζει τη σοβαρότητα όσων από την αντιπολίτευση, κυρίως τη ΝΔ και το ΚΚΕ, αμφισβητούσαν την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να εξαρθρώσει τη 17Ν...» (Από το άρθρο της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ