Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Μηνύματα στήριξης

Μηνύματα στήριξης έστειλαν στη χτεσινή συγκέντρωση ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Σπυριούνης, ο Χάρρυ Κλυν και η Βούλα Πατουλίδου. Στα μηνύματά τους αναφέρουν:

Κυριάκος Σπυριούνης: «Λόγοι ανεξάρτητοι από τη θέλησή μου με υποχρεώνουν να λείπω από τη Θεσσαλονίκη και για το λόγο αυτό δεν μπορώ να παρευρεθώ στη σημερινή εκδήλωση. Τιμώ τους αγώνες και το ήθος του Αγάπιου Σαχίνη, συμπαραστέκομαι στον αγώνα του και πιστεύω πως ο λαός της Θεσσαλονίκης θα τιμήσει αυτόν και τους συνεργάτες του για τη γενικότερη στάση και συμπεριφορά του στην πόλη. Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Χάρρυ Κλυν: «Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένα δήμαρχο που θα είναι μαχητής για να μπορέσει να λύσει τα πελώρια προβλήματά της. Ο άνθρωπος που είναι ικανός για να παλέψει για τα δίκαια της πόλης, όπως το έχει δείξει μέχρι τώρα, είναι ο φίλος Αγάπιος Σαχίνης. Τον στηρίζω ανεπιφύλακτα».

Βούλα Πατουλίδου: «Την παράταξη "ΘεσσαλοΝΙΚΗ-Τώρα" τη χαρακτηρίζει πολυφωνία, πολυμορφία, η γνώμη όσων συμμετέχουν μετράει και αυτό για μένα είναι πολύ βασικό. Ο Αγάπιος Σαχίνης είναι ένας άνθρωπος που πονάει την πόλη και αγωνίζεται για να γίνει καλύτερη. Αυτό τον τιμά και πιστεύω και ελπίζω ότι με τον ίδιο τρόπο θα τον τιμήσουν οι Θεσσαλονικείς με την ψήφο τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ