Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Οι Καισαριανιώτες στηρίζουν την «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία»

Σε συγκέντρωση της Επιτροπής Πλινθοχτίστων Καισαριανής, της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι», μίλησε χτες βράδυ ο δήμαρχος και πάλι υποψήφιος, Γιώγος Κατημερτζής, στις εργατικές πολυκατοικίες στον Αγιο Νικόλαο.

Ο δήμαρχος έγινε θερμά δεκτός από τους συγκεντρωμένους κατοίκους, όπως και ο επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», Παναγιώτης Μακρής. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και ο Νικόδημος Κατσαρέλης, ενώ χαιρέτισαν ο Σ. Περβολαράκης, ο Δ. Οικονόμου και η Σ. Χαρρηπαναγιώτου, που ενημέρωσαν τους κατοίκους για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Ο Δ. Οικονόμου έκανε ένα μικρό απολογισμό του Πνευματικού Κέντρου, χαρακτηρίζοντάς το «κυψέλη ερασιτεχνικής δημιουργίας για τους νέους της Καισαριανής». Η Σ. Χαρρηπαναγιώτου μίλησε για το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε να συνδέσει το χθες με το σήμερα, να αναβιώσει έθιμα και παραδόσεις, να κρατήσει ζωντανή την Ιστορία. Τέλος, ο Σ. Περβολαράκης κάλεσε τους κατοίκους της Καισαριανής να ακολουθήσουν την απόφαση των αντιστασιακών της πόλης και να ψηφίσουν μαζικά το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι».

Εκτενέστερος ήταν ο απολογισμός του δημοτικού έργου που κατέθεσε ενώπιον των κατοίκων ο Γιώργος Κατημερτζής. Αναφέρθηκε σε πολλά, αλλά και στα μεγάλα εμπόδια που συνάντησε η Δημοτική Αρχή, που δεν της επέτρεψαν να κάνει ακόμα περισσότερα βήματα. Ο Γ. Κατημερτζής κατέρριψε ένα προς ένα τα σαθρά επιχειρήματα των υπολοίπων τριών παρατάξεων που διεκδικούν τη δημαρχία, οι οποίοι επιδιώκουν, όπως τόνισε, να φύγει ο Δήμος από τα χέρια των αριστερών, προοδευτικών δυνάμεων που αντιστέκονται και διεκδικούν.

Ανάμεσα σε άλλα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα χαμηλά δημοτικά τέλη, στις δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες που ο δήμος προσφέρει στους δημότες, στο έργο του Δήμου που αφορά στο χτίσιμο σχολείων, στη δημιουργία χώρων για αθλοπαιδιές, στα έργα υποδομής, όπως αποχετευτικά και δίκτυα ομβρίων και πολλά ακόμη. Συμπλήρωσε πως καταβλήθηκε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του δήμου, ενώ δρομολογήθηκαν λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την πόλη, όπως είναι για παράδειγμα η καθαριότητα.

Κατέληξε καλώντας τους Καισαριανιώτες να συνεχίσουν στο πλευρό της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι» αυτό το έργο, ρίχνοντας στην κάλπη μαζικά το ψηφοδέλτιο της και στη Νομαρχία το ψηφοδέλτιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Ναι στον αθλητισμό, όχι σε όλα τα ναρκωτικά» (2006-06-30 00:00:00.0)
Η Καισαριανή έχει δήμαρχο! (2002-09-29 00:00:00.0)
Η Καισαριανή έχει δήμαρχο! (2002-09-28 00:00:00.0)
Με πείσμα για τη νίκη (1998-10-14 00:00:00.0)
Με τη δύναμη του λαού (1998-09-26 00:00:00.0)
"Μεταβίβαση σκυτάλης" για αγωνιστική Αυτοδιοίκηση (1997-11-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ