Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Ψήφος στους αγωνιστικούς συνδυασμούς

Η ανακήρυξη του αγωνιστικού συνδυασμού της «Δημοκρατικής Ενότητας» Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη, με υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Συλλελόγλου έγινε χτες το απόγευμα στο δημαρχείο Μαρκοπούλου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής, με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Γιώργος Πάντζας.

«Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της "Δημοκρατικής Ενότητας" απαντάει στην ανάγκη να διεκδικηθεί ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για την πόλη», υπογράμμισε ο Α. Συλλελόγλου. «Η τετραετία που πέρασε -τόνισε- είναι χαμένη όσον αφορά τα προβλήματα. Το Πόρτο Ράφτη βοά για την εγκατάλειψη και την κοροϊδία, το Μαρκόπουλο εξακολουθεί να στερείται βασικές υποδομές, ενώ νέοι φόροι και νέες επιβαρύνσεις φορτώθηκαν στις πλάτες μας».

«Με τη συμμετοχή ανθρώπων ενεργών στους μαζικούς φορείς της περιοχής και την αγωνιστική συσπείρωση των κατοίκων μπορούμε να αντιστρέψουμε την κυρίαρχη πολιτική στο δήμο. Προστατεύουμε το περιβάλλον, παλεύοντας κατά της μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη και κατά της ιδιωτικοποίησης των ακτών. Εναντιωνόμαστε στο ξεπούλημα κάθε δημοτικής περιουσίας στο όνομα των εσόδων. Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να είναι πλάι στον πολίτη και όχι μόνο για τη λακκούβα, την καθαριότητα και τις βασικές υποδομές του, αλλά και για το Ασφαλιστικό, την ακρίβεια που γονατίζει το λαό. Δεσμευόμαστε να είμαστε παρόντες και μετά τις εκλογές στους κοινούς αγώνες, για ουσιαστικά διεκδικητικό έργο».

«H Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία παλεύει για Ανατολική Αττική αληθινή, δίπλα στον άνθρωπο. Θα αγωνιστούμε, δίπλα στους πολίτες για τα δικαιώματά τους, για να ζωντανέψουμε την Ανατολική Αττική που εδώ και 60 χρόνια έχει εγκαταλειφθεί από όλες τις κυβερνήσεις και τους νομάρχες», επισήμανε απ' την πλευρά του ο Γιώργος Πάντζας και κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να υπερψηφίσουν την Παράταξη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσια δραστηριότητα τις επόμενες μέρες (2022-06-15 00:00:00.0)
Στοιβάζουν μέχρι και 38 μαθητές σε μια αίθουσα (2007-10-12 00:00:00.0)
Ακυρο - λευκό στους δήμους που δεν υπάρχουν αγωνιστικά ψηφοδέλτια (2006-10-13 00:00:00.0)
Θ. Παφίλης: Καταδικάστε όσους σας καταδικάζουν (2002-10-09 00:00:00.0)
Ο Γ. Πάντζας υποψήφιος νομάρχης (2002-08-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ