Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ακυρο - λευκό στους δήμους που δεν υπάρχουν αγωνιστικά ψηφοδέλτια

Αφορά τους Δήμους Παπάγου, Π. Ψυχικού, Φιλοθέης, Π. Πεντέλης, Βουλιαγμένης και Εκάλης

Ανακοίνωση για τους έξι δήμους του Νομού Αττικής, που δε συγκροτήθηκαν αγωνιστικά ψηφοδέλτια, εξέδωσε χτες η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, τα λαϊκά στρώματα που δεινοπαθούν από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται και μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν μία επιλογή. Να καταδικάσουν, με την ψήφο τους, τους υπεύθυνους: τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τους υποψηφίους τους. Να αποδοκιμάσουν το ΣΥΝ και τους υποψηφίους του για τη συναίνεσή του με το δικομματισμό στα όργανα της ΤΑ, γιατί συνδιοίκησε και συνεργάζεται προεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ σε πολλούς δήμους και νομαρχίες. Να μην ξοδέψουν την αγανάκτησή τους σε δήθεν ανεξάρτητους συνδυασμούς.

Να ενισχύσουν τα ριζοσπαστικά ψηφοδέλτια συνεργασίας σε όλους τους δήμους, και τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.

Στους Δήμους Παπάγου, Π. Ψυχικού, Φιλοθέης, Π. Πεντέλης, Βουλιαγμένης και Εκάλης ο αρνητικός συσχετισμός δυνάμεων δεν επέτρεψε τη συγκρότηση ριζοσπαστικών αγωνιστικών ψηφοδελτίων.

Σε αυτούς τους δήμους, καλούμε τους οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ, όλους τους ριζοσπάστες, όλους όσοι πλήττονται από την κυρίαρχη πολιτική, να ψηφίσουν ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ για το Δήμο.

Να καταδικάσουν με αυτό τον τρόπο τους υποψηφίους του δικομματισμού, της υποταγής του ΣΥΝ, καθώς και τους λεγόμενους "αντάρτες".

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να ψηφίσουν μαζικά τη ΝΑΣ.

Στους Δήμους Παπάγου, Π. Ψυχικού, Φιλοθέης, Π. Πεντέλης και Εκάλης που ανήκουν στη Νομαρχία Αθήνας ψηφίζουμε: Υποψήφιο Πρόεδρο για τη Διευρυμένη Νομαρχία Αθήνας - Πειραιά τον Γιώργο Μαυρίκο. Υποψήφιο Νομάρχη Αθήνας τον Ηλία Νικολόπουλο. Υποψήφιο Νομάρχη Πειραιά τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη.

Στο Δήμο Βουλιαγμένης, που ανήκει στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, ψηφίζουμε Νομάρχη Ανατολικής Αττικής τον Γιώργο Πάντζα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ