Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΓΟΣ
Παλεύουμε στο πλευρό των εργαζομένων

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπουλης» μίλησε και ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνα - Πειραιά με τη ΝΑΣ

Ο Γ. Μαυρίκος
Ο Γ. Μαυρίκος
Ο λαός της Πετρούπολης ήταν εκεί. Για να στείλει μήνυμα μη υποταγής στις δυνάμεις της συντήρησης και του δικομματισμού, αρνούμενος να γίνει, η πόλη τους, άλλη μια πράσινα ή μπλε πινέζα στο χάρτη. Μαζί και ο ιδρυτής της ιστορικής παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπουλης», ο επίτιμος δήμαρχος της πόλης, Νίκος Παξιμαδάς, «παράδειγμα δημάρχου και αγωνιστή για όλη την Ελλάδα», όπως σημείωσε στην ομιλία του ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ.

Για «την κρισιμότητα αυτών των εκλογών» μίλησε ο Γιώργος Γιώγος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης, σημειώνοντας «ότι διανύουμε μια περίοδο γενικής επίθεσης ενάντια στις γενικές κατακτήσεις των εργαζομένων, όπως το οκτάωρο και η μόνιμη και σταθερή δουλία. Ζούμε μια περίοδο που οι κρατικές δαπάνες για την Υγεία, την Παιδεία διαρκώς μειώνονται και θέλουν την Αυτοδιοίκηση σε ρόλο υπεργολάβου. Ολοι αυτοί οι εργολάβοι, οι βιομήχανοι και οι αεριτζήδες που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα τα θέλουν όλα για πάρτη τους».

Αναφερόμενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή σημείωσε ότι «οι περισσότεροι δήμαρχοι που στηρίζονται από τα δύο μεγάλα κόμματα και εκλέγονται χάρη στην πλήρη εκλογική και όχι μόνο στήριξη που τους παρέχουν αυτά, το χρίσμα είναι η αντιπαροχή στην υπάκουη στάση και συμπεριφορά που πρέπει να επιδεικνύουν. Επιδιώκουν να βρίσκουν πρόθυμους δημάρχους και δημοτικές αρχές, όπως αυτή του Στέφανου Βλάχου που τα "κάνουν όλα"». Επισήμανε ότι δεν ήταν «απλά μια χαμένη τετραετία αυτή που πέρασε, ήταν πισωγύρισμα με δραματικές συνέπειες για την πόλη και τους δημότες μας». Και κατέληξε: «Ψηφίστε για μια δημοτική αρχή που θα είναι στο πλευρό σας, στους αγώνες σας για το μεροκάματο, τη μόρφωση και τη βελτίωση της ζωής σας. Ψηφίστε για όλα».


«Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει και τοπικά αλλά και γενικά πολιτικά. Θέλει συνδυασμό κριτηρίων, δηλαδή να ψηφίσουμε για την καθαριότητα και τις υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, αλλά και για την ακρίβεια, την ανεργία, την Παιδεία. Να στείλουμε μήνυμα για όλα αυτά». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Γιώργος Μαυρίκος.

Τόνισε ότι «όλοι οι αριστεροί πρέπει να ψηφίσουν τη Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης». Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΑΣ και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους επισήμανε: «Ανθρωποι του μόχθου και της δουλιάς δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τους ίδιους συνδυασμούς με αυτούς που θα εμπιστευτούν εκείνοι που εκφράζουν το μεγάλο κεφάλαιο». «Να αναδείξετε» συνέχισε «δημάρχους και νομάρχες που δε θα βάζουν βαθιά χέρι στην τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του εμποροϋπάλληλου, όπως έκανε ο απερχόμενος δήμαρχος Πετρούπολης». Και κατέληξε: «Να ορθώσουμε κυματοθραύστη όπου πάνω σε αυτόν θα σπάει το αντιλαϊκό έργο των δυνάμεων του δικομματισμού. Μη χαραμίσετε την ψήφο σας σε συνδυασμούς που τους έχετε δοκιμάσει. Στείλτε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».


Ο Γ. Γιώγος
Ο Γ. Γιώγος
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δεν υπάρχει ουδετερότητα απέναντι στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα (2006-07-25 00:00:00.0)
Με ψηφοδέλτιο μάχης για τους αγώνες που έρχονται! (2006-07-20 00:00:00.0)
«Χρυσόσκονη» συγκάλυψης το «όραμα» Ντινόπουλου (2006-07-19 00:00:00.0)
Ξεκινούν σήμερα οι κινητοποιήσεις (2006-06-02 00:00:00.0)
Η ανυπότακτη Καισαριανή συνεχίζει με Γ. Κατημερτζή (2002-10-12 00:00:00.0)
Δυναμικό ξεκίνημα (1998-06-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ