Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καταδικάστε τις πολιτικές φτώχειας - ανεργίας

Ομιλίες του υποψήφιου νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Τζαβάρα και του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Νίκου Διασάκου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των αγωνιστικών συνδυασμών

«Μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, ούτε λεπτό της ώρας δεν πρέπει να χαθεί! Τα ψηφοδέλτια συνεργασίας και ελπίδας χρειάζεται να φτάσουν σε κάθε σπίτι. Αυτό τόνισαν ο Δημήτρης Τζαβάρας, υποψήφιος νομάρχης Μεσσηνίας με τη ΝΑΣ και ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης των δύο αγωνιστικών συνδυασμών με την παρουσία πολλών Μεσσήνιων στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, προχτές το βράδυ.

Ο Δ. Τζαβάρας, αναφερόμενος στα αποτελέσματα της πολιτικής της ΝΔ στη Νομαρχία αλλά και της αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 12 χρόνια, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Η Νομαρχία μας έχει από καιρό κάνει την επιλογή της: Ανάμεσα στη Μεσσηνία του πλούτου, των κερδών και της ευμάρειας (από τη μια) και τη Μεσσηνία της μεγάλης ανέχειας, της φτώχειας και των δυσκολιών (από την άλλη), έχει διαλέξει την πρώτη».

Στη συνέχεια ο Ν. Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη ΔΑΚ, κάλεσε το λαό να καταδικάσει τους υποψήφιους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «γιατί όλοι τους συμφωνούν με τη μετατροπή του Δήμου Καλαμάτας σε επιχείρηση, συμφωνούν με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την ανταποδοτικότητα, τη φορομπηχτική πολιτική, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη δημοτική αστυνομία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ