Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Μηνύματα αισιοδοξίας

Παρουσία εκατοντάδων εργαζομένων, νεολαίας, ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων πραγματοποιήθηκαν οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των αγωνιστικών ριζοσπαστικών συνδυασμών σε νομαρχίες και δήμους των πόλεων της Βορειοδυτικής Ελλάδας που στηρίζει το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλοι ριζοσπάστες αγωνιστές, σε Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Αρτα και Λευκάδα.

Στο Αγρίνιο προχτές το βράδυ, στη συγκέντρωση ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, ανέδειξε την ανάγκη αλλαγής του συσχετισμού δύναμης και στην ΤΑ. Ενώ ο Γιώργος Σολτάτος, υποψήφιος νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΑΣ, υπογράμμισε, ανάμεσα σε άλλα: «Είναι ένας αγώνας περηφάνιας, διεκδίκησης και ανυπακοής, καταδίκης για όλα αυτά που βιώνουν οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, υπερψήφισης της άλλης προοπτικής».

Στην Πρέβεζα στη συγκέντρωση που έγινε παρουσία όλων των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενες δυνάμεις στο νομό, ο υποψήφιος νομάρχης Κώστας Κωτσαντής αναφέρθηκε στα αποτελέσματα «γαλαζοπράσινης» πολιτικής των δυνάμεων που συμπράττουν και τη στηρίζουν, όπως αυτά εμφανίζονται στο Νομό της Πρέβεζας (κλείσιμο Κλωστηρίων, μείωση του εισοδήματος των αγροτών και παραπέρα ξεκλήρισμά τους, ερήμωση της υπαίθρου, απλήρωτη εργασία κ.ά.). Κάλεσε τους Πρεβεζάνους να δώσουν ηχηρή αγωνιστική απάντηση ενισχύοντας τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ.

Στην Κέρκυρα, ο υποψήφιος νομάρχης Μπάμπης Χαραλάμπους κάλεσε σε καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ευθύνεται για τα λαϊκά προβλήματα τόσο στο χώρο εργασίας όσο και της κατοικίας, υπερψηφίζοντας τους αγωνιστικούς συνδυασμούς στο νησί. Ο Χάρης Μάστορας, υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας, επισήμανε: «Εχει φτάσει η ώρα οι δημότες να δουν πίσω από τις ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ του υποψηφίου που στηρίζεται από τη ΝΔ και αυτών που επίσημα ή όχι στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και να δώσουν ισχυρό μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ