Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΜΟΣ
«Τολμήστε το βήμα»

Γέμισε από κόσμο η πλατεία Ταπητουργείου, στη χτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης»

Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα
Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα
Μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για τη μάχη των τοπικών εκλογών στάλθηκε χτες από τους εργαζόμενους, τους νεολαίους, από αγωνιστές κάθε ηλικίας, που βρέθηκαν στη συγκέντρωση της «Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης», στην κατάμεστη πλατεία Ταπητουργείου. Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, αφού ξεκαθάρισε ότι «δεν ξεχωρίζουμε τα προβλήματα στον τόπο κατοικίας από τα προβλήματα στον τόπο εργασίας», ανέδειξε τις ευθύνες που φέρουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ σήμερα, του ΠΑΣΟΚ χτες, καθώς και των εκπροσώπων τους στα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Δεν είμαστε αντιΠΑΣΟΚ, δεν είμαστε αντιΝΔ, είμαστε αντίθετοι στις αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσαν και θα εφαρμόσουν αυτά τα δύο κόμματα και δημιουργούν την καθημερινή αγανάκτησή σας. Γι' αυτό σας καλούμε τώρα να τολμήσετε να κάνετε το βήμα και στις εκλογές, με την ψήφο σας, να κάνετε τους κυβερνώντες να ανησυχήσουν, τον ΣΕΒ να προβληματιστεί κι όλοι εμείς να βγούμε κερδισμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Είμαι εδώ σήμερα, εκ μέρους της ΝΑΣ, και σας λέω ότι ο λαός αντιστέκεται, ακόμα παλεύει έξω από τα πλοκάμια του δικομματισμού, παρόλο που αυτόν προσπαθούν να τον επιβάλλουν». Ετσι ξεκίνησε την ομιλία του ο Βασίλης Κολοβός, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, για να τονίσει στη συνέχεια ότι είναι υποκριτές οι εκπρόσωποι του δικομματισμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που υπόσχονται λύσεις για τα προβλήματα που τα ίδια τα κόμματά τους έχουν δημιουργήσει. «Μας τάζουν λουλούδια και πράσινο, είπε, αλλά δε μας λένε πως να τα χαρούμε όλα αυτά, όταν είμαστε άνεργοι, όταν παίρνουμε μισθούς πείνας, όταν δουλεύουμε δυο δουλιές για να πληρώσουμε τα φροντιστήρια», κατέληξε ο Β. Κολοβός.

Στη χτεσινή συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Χριστόφορος Σκεπετάρης, εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ, ο Χρήστος Καραπάνος από την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα και η Μελίνα Σιούλη, στέλεχος της ΚΝΕ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βύρωνα. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Παναγιώτης Μακρής, επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, ο Νίκος Ρογκάκος, πρώην δήμαρχος Βύρωνα και αντιπροσωπεία της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας Καισαριανής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ