Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δυναμικές συγκεντρώσεις

Μια ιδιαίτερα μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Καλαμαριάς από τη δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά». Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Δαμιανός Παπαδόπουλος ανέφερε ότι οι δημοτικές παρατάξεις που διοίκησαν το δήμο από το 1990 και εξής πρωτοστάτησαν μαζί με τις παρατάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, την υπονόμευση των συλλογικών συμβάσεων, την καθιέρωση της μερικής απασχόλησης, επέβαλαν και επιβάλλουν κάθε χρόνο αυξήσεις σε φόρους και τέλη, κλπ.

Καταλήγοντας ζήτησε από τους δημότες της Καλαμαριάς να καταδικάσουν με την ψήφο τους την αντιλαϊκή πολιτική και τους «τοπικούς» διαχειριστές της, αυτούς που στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική η οποία ευθύνεται για τα λαϊκά προβλήματα, με «πρώτο και καλύτερο» το σημερινό δήμαρχο.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Δημήτρης Ασβεστόπουλος.

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Αμπελοκήπων» μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Νομικός και χαιρέτισε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ, Γιάννης Ζιώγας.

Στην προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ευόσμου» ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζήκας. Επίσης τη συγκέντρωση αυτή χαιρέτισε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ, Γιάννης Ζιώγας.

Στην Ασπροβάλτα μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Αγ. Γεωργίου», Κοσμάς Αλεξίου, και χαιρέτισε ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Γιάννης Παπαδόπουλος.

Στην κεντρική συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυλαίας» μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Αλιπλιώτου και χαιρέτισε ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Σπυριδάκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Κορδελιού Νίκος Καλπακίδης μίλησε στην κεντρική συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Ελευθερίου - Κορδελιού». Χαιρέτισε ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Γιάννης Νοτάκης.

Στην κεντρική συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Νεάπολης» μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Ρένα Τερζηβασιλειάδου και χαιρέτισε η υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος Σοφία Καλαντίδου.

Τέλος, στη συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Χορτιάτη», στο Φίλυρο, μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Π. Παπαγεωργίου - Καναρά και χαιρέτισε ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Βασίλης Καραλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ