Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Συγκέντρωση στον Αλιμο

Στήριξη σε αγωνιστές δημάρχους και νομάρχες που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων ζήτησε χτες, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στον Αλιμο, ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ και στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, Πολύβιος Τσίρκας.

«Στις 15 Οκτώβρη - τόνισε - δίνουμε μια σκληρή πολιτική μάχη που αφορά όλα τα προβλήματα του δήμου, της νομαρχίας, της γειτονιάς, αλλά και όλα τα γενικότερα πολιτικά προβλήματα. Αυτά γεννήθηκαν, δημιουργήθηκαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο θα κυριαρχεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική του δικομματισμού», είπε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του ο Π. Τσίρκας. Σημείωσε δε ότι γι' αυτά ευθύνονται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβερνούν και «αυτούς πρέπει να καταδικάσει την Κυριακή ο λαός με την ψήφο του. Κριτήριο πρέπει να είναι τα καθημερινά προβλήματα. Αυτά να έχουμε στη σκέψη και στο μυαλό μας όταν θα πάμε στην κάλπη».

Ο Π. Τσίρκας επισήμανε ότι «ως ΝΑΣ απευθυνόμαστε σε όσους ψηφίζουν ή σκέφτονται να ψηφίσουν τους εκπροσώπους του δικομματισμού και είναι άνεργοι, συνταξιούχοι, βιοτέχνες, μικροεπαγγελματίες, ανήκουν στα λαϊκά στρώματα. Τους καλούμε να σκεφτούν πώς είναι δυνατόν να ψηφίσουν το ίδιο με τους βιομήχανους και τους εκπροσώπους του κεφαλαίου που είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αντίθετα όσοι συμμετέχουν στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια είναι άνθρωποι του μόχθου που τους βλέπετε καθημερινά στο πλευρό του λαού».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Χρήστος Δουρίδας σημείωσε ότι «οι ευθύνες των άλλων δημοτικών παρατάξεων για την κατάσταση της πόλης και των κατοίκων είναι δεδομένες. Τις ευθύνες δεν μπορούν να απαλύνουν οι αναφορές σε λάθη του παρελθόντος που δεν πρέπει να επαναληφθούν, γιατί δεν πρόκειται για λάθη της στιγμής, αλλά για συνειδητή επιλογή εφαρμογής της συγκεκριμένης αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ