Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΡΙΚΑ ΡΟΔΑΚΗ
Για να ξαναβγεί ο λαός στο προσκήνιο

Θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό εκ μέρους της Κομμουνιστικής Ανανέωσης απηύθυνε η Ρίκα Ροδάκη, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος, τονίζοντας ότι είναι μια συγκέντρωση αντίστασης, διεκδίκησης, ελπίδας και προοπτικής. Κάλεσε δε τους συγκεντρωμένους να σπάσουν το φράγμα των ΜΜΕ, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ που τους στηρίζει.

«Σας καλούμε, είπε, να δυναμώσουμε τον αγώνα μας για να πείσουμε τους εργαζόμενους ότι αυτή η βαθιά ταξική πολιτική δεν μπορεί να βελτιωθεί με διαχειριστικές παρεμβάσεις. Μπορεί μόνο να ανατραπεί, με τη δημιουργία ενός Μετώπου Κοινωνικών και Πολιτικών Δυνάμεων, αντίθετου στον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό, που θα διαχωρίζεται με σαφήνεια από την αστική διαχείριση και τον κυβερνητισμό. Ενός Μετώπου που και στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα αποτελέσει το "αντίπαλο δέος". Που θα συντελέσει στην ανάπτυξη ενός δημοτικού διεκδικητικού κινήματος, που σε συνεργασία με τα άλλα κινήματα θα θέσει επιτακτικά το ζήτημα της επαναδημοσιοποίησης του χώρου και των λειτουργιών που έχουν ιδιωτικοποιηθεί».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Στην κατεύθυνση οικοδόμησης αυτού του μετώπου σας καλούμε να ενισχύσετε με τον αγώνα σας και την ψήφο σας αγωνιστές δημάρχους και νομάρχες, δημοτικούς και νομαρχιακούς συμβούλους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ