Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
«Κόκκινη κάρτα» στην αντιλαϊκή πολιτική

Ο Λάμπρος Βλάχος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, που χαιρέτισε εκ μέρους της «Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών», ξεκίνησε καταγγέλλοντας τους ιδεολογικούς μηχανισμούς της κυρίαρχης τάξης που όλο αυτό τον καιρό απαξιώνουν τις εκλογές και σημείωσε:

«Ζητάμε την ψήφο του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του αυτοαπασχολούμενου, του άνεργου, του νέου, των γυναικών. Ζητάμε τη στήριξη κάθε αριστερού και προοδευτικού ανθρώπου που δεν αναγνωρίζει τα οράματά του και τις ανάγκες του στις αντιλαϊκές συμφωνίες κορυφής και στους παραγοντισμούς. Ζητάμε τη συμπαράταξη μαζί μας και όσων έχουν χωνέψει μέσα τους ότι από την πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των συμπληρωματικών κομμάτων του "ευρωμονόδρομου", δεν έχουν τίποτα θετικό να περιμένουν».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Εχουμε πείρα τώρα πια. Γνωρίζουμε ότι περισσότερο μπλε και πράσινο χρώμα στη χάρτη της χώρας το βράδυ της Κυριακής, θα σημάνει νέα σκληρότερα μέτρα ενάντια στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα». Και πρόσθεσε: «Την Κυριακή λοιπόν ψηφίζουμε για όλα και βγάζουμε "κόκκινη κάρτα" στην αντιλαϊκή πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της αιώνιας λιτότητας στους μισθούς και στις συντάξεις, στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, στην επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης έναντι των εργαζομένων και στην ψευτοαντιπολίτευση και στα κυβερνητικά πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ