Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΛΕΣΒΟΣ
Μοναδική διέξοδος με ΝΑΣ και ΔΑΣ

Τη μοναδική διέξοδο σε φιλολαϊκή κατεύθυνση στη Λέσβο, που είναι η υπερψήφιση των συνδυασμών της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΑΣ) και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ), υπογράμμισαν οι υποψήφιοι Βαγγέλης Παλαιολόγου και Αθανασία Καλαϊτζόγλου, οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες περιοδεία στη Θέρμη και στα χωριά Κώμη και Πηγή.

Ο υποψήφιος Νομάρχης Β. Παλαιολόγου, θέτοντας το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση, υπογράμμισε το γεγονός ότι η ΝΑ Λέσβου, ενώ αποτελείται από τρία νησιά, έχει από το κράτος ελάχιστους πόρους, οι οποίοι δεν επαρκούν στο ελάχιστο για την αντιμετώπιση των στοιχειωδών αναγκών των κατοίκων αυτών των νησιών. Στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε τον ψηφοθηρικό χαρακτήρα των υποσχέσεων των εκλεκτών του ΠΑΣΟΚ Βουνάτσου και Παπαδέλλη, αναρωτώμενος: «Αλήθεια, τόσα χρόνια που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Νομάρχης ο κ. Βουνάτσος, γιατί δεν έλυσαν τα προβλήματα;».

Εκτενή αναφορά στα φλέγοντα προβλήματα των χωριών του Δήμου Λουτροπόλεως Θέρμης έκανε η υποψήφια δήμαρχος Α. Καλαϊτζόγλου, υπογραμμίζοντας το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη Νεολαία, καταγγέλλοντας και την πολιτική ρουσφετολογίας των αντίπαλων συνδυασμών.

Χθες το πρωί ο Β. Παλαιολόγος και υποψήφιοι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι παραβρέθηκαν στην πλατεία Σαπφούς, στο συλλαλητήριο για την Παιδεία που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Εργατικό Κέντρο και Φοιτητικοί Σύλλογοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ