Παρασκευή 26 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ"
Δυναμικό ξεκίνημα

Δυναμικά και με το σύνθημα "Εμπρός, να ξαναβάλουμε το δήμο σε δημιουργική πορεία", που προέκυψε ως αναγκαιότητα μετά την 8χρονη απραξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Σταυρούπολης" (ΔΑΚΣ). Διεκδικεί το δήμο με επικεφαλής τον Χρήστο Τσακίρη,που είναι γνωστός για το 12ετές έργο του ως δήμαρχος.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κίνησης, που βρίσκεται στην οδό Τζαβέλλα. Στην πρώτη επίσημη ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Χ. Τσακίρης κατέκρινε την απερχόμενη διοίκηση του δήμου, που κινήθηκε στη διαχειριστική λογική της μιζέριας και επιδόθηκε σε άγρια φορολογία στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας, χωρίς ουσιαστικά να παράγει και έργο σε όφελος των δημοτών. Κατήγγειλε για απραξία τον νυν δήμαρχο - διαχειριστή για 8 συνεχή χρόνια του δήμου και κάλεσε τους δημότες να ψηφίσουν το συνδυασμό της ΔΑΚΣ, προκειμένου η ΤΑ να αποκτήσει και πάλι διεκδικητικό χαρακτήρα και να ξαναβάλει τη Σταυρούπολη σε δημιουργική αναπτυξιακή πορεία με την ενεργό συμμετοχή όλου του λαού της περιοχής.

Μεταξύ άλλων ο Χ. Τσακίρης αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική, που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε βάρος του λαού και των εργαζομένων, στα σχέδιά της για μετατροπή της ΤΑ σε διαχειριστή των αντιλαϊκών επιλογών της ΕΕ και κάλεσε τους δημότες, με την ψήφο τους, να στείλουν μήνυμα καταδίκης αυτής της πολιτικής, που ξεπουλάει δημόσιες επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα, χτυπάει δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων, διαλύει την παραγωγική βάση της χώρας. Κάλεσε τους δημότες να ψηφίσουν για τέσσερα χρόνια και όχι για λίγους μήνες, βλέποντας την προοπτική που κρύβεται πίσω από κάθε προεκλογική υπόσχεση και κρίνοντας το έργο των άλλων υποψηφίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ