Παρασκευή 26 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Κόντρα στην αντιλαϊκή λαίλαπα

Η δημοτική αρχή με την πολιτική της διώχνει τον καισαριανιώτικο λαό από χώρους που του ανήκουν, επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος της Κίνησης Γιώργος Κατημερτζής, σε προχτεσινή συγκέντρωση στην πλατεία 2ας Μα'ϊου

Να συντονίσουν τον αγώνα τους κατά της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, που προωθεί πιστά και η σημερινή Δημοτική Αρχή, κάλεσε τους Καισαριανιώτες, ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Κατημερτζής,σε συγκέντρωση, στην πλατεία 2ας Μαϊου, της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας", που θα τον στηρίξει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μήνυμα που συνοδεύτηκε από την προτροπή για σωστή ενημέρωση, ώστε "να μπορέσει το λαϊκό κίνημα να καταπολεμήσει τη λαίλαπα του εκσυγχρονισμού".

Ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε τους συγκεντρωμένους να καταδικάσουν τη σημερινή δημοτική αρχή "που έχει καταντήσει την Καισαριανή σεληνιακό τοπίο. Σε συνεργασία με την κεντρική εξουσία, έχει βάλει λουκέτο στο Σκοπευτήριο, στις παιδικές χαρές, σε μια προσπάθεια να διώξει τον καισαριανιώτικο λαό από χώρους που του ανήκουν". Και συνέχισε: "πρέπει να ανταλλάξουμε απόψεις, να ιεραρχήσουμε τα προβλήματα, ώστε να βρούμε λύσεις υλοποιήσιμες. Κι αυτό θα γίνει μόνο με τη δική σας βοήθεια".

Το δικό του αγωνιστικό στίγμα, έδωσε ο επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής Παναγιώτης Μακρής,ο οποίος κάλεσε τους συγκεντρωμένους σε εγρήγορση. "Η θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - υπογράμμισε - είναι να βρίσκεται στον αντίποδα των αντιλαϊκών κυβερνητικών επιλογών που προστάζει η Ευρωπαϊκή Ενωση. Σήμερα όμως, τα πάντα ρέουν προς την ιδιωτικοποίηση". "Μοναδική λύση, συνέχισε, είναι να αποβάλει ο λαός τη μοιρολατρία. Η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία", θα αγωνιστεί μαζί με τους εργάτες και θα δραστηριοποιηθεί κόντρα στον "εκσυγχρονισμό" της φτώχειας και της εκμετάλλευσης".

Στο τέλος της συγκέντρωσης, ο Γ. Κατημερτζής κάλεσε τους κατοίκους να δημιουργήσουν μια Συνοικιακή Επιτροπή, η οποία θα έχει σκοπό να ενημερώνει την Κίνηση και τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. "Η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία" δε θα προχωρήσει σε λαϊκισμό για να κατακτήσει το δήμο. Το μόνο για το οποίο μπορούμε να διαβεβαιώσουμε το λαό της Καισαριανής είναι ότι θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας. Η ουσιαστική επαφή με το λαό, η γνωριμία με τα προβλήματά του, τα προβλήματά σας, αποτελεί κύριο στόχο μας", κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ