Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ»
Ψηφοδέλτιο βγαλμένο απ' το λαό

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε ο Παναγιώτης Σοφός

Ο Π. Σοφός παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης Περιστερίου»
Ο Π. Σοφός παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης Περιστερίου»
Με το στόχο «να δώσουμε ξανά φτερά στο Περιστέρι» η παράταξη «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης» και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σοφός παρουσίασαν χτες το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές. Ενα ψηφοδέλτιο που ήρθε μετά από τη συνεργασία της παράταξης «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Περιστερίου» και της «Πρωτοβουλίας για το Περιστέρι».

Στην ομιλία μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Π. Σοφός τόνισε ότι η παράταξη μπαίνει στην τελική ευθεία και ο αγώνας της «επισφραγίζεται με το ψηφοδέλτιο μάχης, που είναι βγαλμένο μέσα από το λαό του Περιστερίου, που είναι "καρπός" της κοινής δράσης και προσπάθειας των δύο παρατάξεων τα προηγούμενα χρόνια».

«Εμείς βλέπουμε το δήμο σαν οχυρό αντίστασης και όχι σαν το μακρύ χέρι του κράτους. Ο λαός είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να δρομολογήσει τη λύση των προβλημάτων». Αναφερόμενος, στη συνέχεια, στη δράση της παράταξης το προηγούμενο διάστημα, τόνισε ότι «με τη δράση του λαϊκού κινήματος οι φτωχογειτονιές της πόλης έγιναν μετερίζια αγώνα για πλατείες, σχολεία, δρόμους. Ο λαός της πόλης μαζί και εμείς δώσαμε επανειλημμένα τη μάχη για τα προβλήματα της Παιδείας, της Υγείας, της ανεργίας. Δώσαμε μάχη και για τα επιμέρους προβλήματα της γειτονιάς». Αντίθετα, όπως σχολίασε, η τακτική και η πολιτική της δημοτικής αρχής έχει άλλες προτεραιότητες. Δεν μπορεί το Περιστέρι να πάει μπροστά έτσι, αν δεν μπουν μπροστά τα προβλήματα των εργαζομένων.

Μιλώντας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο Γιάννης Νάος, επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για το Περιστέρι» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, επισήμανε: «Συγκριτικά με τα άλλα ψηφοδέλτια που παρουσιάζονται για τις εκλογές, είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο πολιτικής ηθικής. Εχουμε τον πλούτο της περιστεριώτικης κοινωνίας». Αναφερόμενος στη δράση των άλλων δημοτικών παρατάξεων σημείωσε ότι υπάρχει πρωτοφανής εκφυλιστική διαδικασία με ανθρώπους που ήταν στο περιθώριο και προσπαθούν να τους ανακυκλώσουν μέσα από διάφορα ψηφοδέλτια, αρπάζοντας έτσι την ψήφο των Περιστεριωτών.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο, που αποτελείται από τους παρακάτω:

Θανάσης Αθανασιάδης, Πάρης Αναγνώστου, Θόδωρος Αυγέρος, Δημήτρης Βαρελάς, Ανδρέας Βαρούχας, Σωτήρης Βλογιάρης, Γιώργος Βούλγαρης, Ανθούλα Γιαννακοπούλου, Κώστας Γιάνναρος, Νίκος Γουλοσπύρος, Γιώργος Διοχνός, Φραγκίσκος Δουκέρης, Αθηνά Ζαγκόβα, Αλέξανδρος Ηλίας, Αγγελική Θεοδωρίδου, Μαρία Κακλαμάνη, Δήμος Καραχάλιος, Δημήτρης Καρόπουλος, Σοφία - Σταυρούλα Καστριτζέα, Σταυρούλα Κοντούλη, Γιώργος Κουλούρης, Αλέξανδρος Κουτσουδάκης, Πασχάλης Κύρκος, Κώστας Λάπας, Ελένη Λουκά, Μαρία Μαραγκουδάκη, Ελένη Μενεγάκη, Βαγγέλης Μερμήγγης, Χρυσούλα Μπακλαβά, Νικολέτα Μπεκριδάκη, Γιάννης Νάος, Γιώργος Νιάπας, Δημήτρης Παπαβασιλόπουλος, Χρυσάφω Παπακωνσταντοπούλου, Ευαγγελία Παπαχριστοδούλου, Κώστας Παπλωματάς, Γιώργος Πετρόπουλος, Μαρία Ραγκούση, Μάρκος Σκόρδος, Διαμαντίνα Σπηλιωτάκη, Απόστολος Σταμπούρλος, Δημήτρης Σωτηριάδης, Γρηγόρης Τιπλαλέξης, Γιαννούλα Τουρκαμπή, Σάββας Τσαλίδης, Γιώργος Τσαμίλης, Αντώνης Τσαχτσαρλής, Λύσανδρος Τσιρικόλιας, Νίκος Τσιώκος, Γιάννης Φαραντάτος, Ηλίας Χαϊντούτης, Μήνα Χειμώνα.

Δήλωσαν συμπαράσταση

Τη συμπαράστασή τους στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης» δήλωσαν με κείμενο υπογραφών και γνωστοί καλλιτέχνες. Οπως τονίζουν στο κείμενο, «πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή να δοθεί μια ηχηρή και αποτελεσματική απάντηση από όσους δεν έπαψαν να ονειρεύονται, από όλους όσοι επιμένουν κόντρα στο ρεύμα να μην υποτάσσονται. Διαπιστώνουμε ότι η "Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης" είναι η μοναδική δύναμη που στάθηκε μπροστά σε όλους τους αγώνες της νεολαίας, των εργαζομένων, όλου του περιστεριώτικου λαού».

Το κείμενο υπογράφουν: Τίτος Βανδής, Μπέτυ Βαλάση, Ανδρέας Βαρούχας, Θανάσης Θεολόγης, Παναγιώτα Βλαντή, Βασίλης Κολοβός, Χάρης Σώζος, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Καλατζόπουλος, Ολγα Πολίτου, Κώστας Ευριπιώτης, Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Ακίνδυνος Γκίκας, Ντενίς Μπαλτσαβιά, Γιάννης Θωμόπουλος, Μήνα Χειμώνα, Νίκος Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Πλακιώτης, Αννα Μιχαήλου, Στέφανος Αθανασόπουλος, Φώτης Σπύρου, Κώστας Καζάκος, Λίλα Καφαντάρη, Τάσος Πυργιέρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ