Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
... Μαυρίστε τους έξυπνα

Το περιτύλιγμα και όχι το περιεχόμενο για την πραγματική εικόνα των αστικών συγκοινωνιών, επέλεξε να προβάλει για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση, παραμονές των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Χρ. Βερελής και η διοίκηση του ΟΑΣΑ, προχώρησαν χτες στην παρουσίαση 20 αστικών λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τα οποία με τη χορηγία του ΟΤΕ διαμορφώθηκαν κατάλληλα για την προβολή βίντεο με ενημερωτικό υλικό (χάρτες του νομού Αττικής, των διαδρομών των συγκοινωνιακών μέσων, των σημαντικότερων αρχαιολογικών χώρων κλπ.). Κεντρικό μήνυμα των ταινιών, που θα έχουν υπότιτλους στα ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά, είναι το «Μετακινηθείτε έξυπνα - Ride smart».

Ο υπουργός, μιλώντας στην εκδήλωση - φιέστα, έκανε αναφορά στη «βιτρίνα», μόνο που δεν αναφερόταν στην ίδια την ουσία της χτεσινής παρουσίασης της «εικονικής πραγματικότητας», αλλά στο αεροδρόμιο Σπάτων. Η ουσία βέβαια είναι, ότι αντί η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν τις αστικές συγκοινωνίες και το κυκλοφοριακό, επιδίδεται σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ψηφοθηρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ