Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Επιχείρηση υφαρπαγής της ψήφου

Δήλωση του Θανάση Παφίλη, για τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί ...νέων θέσεων εργασίας

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για «86.500 νέες θέσεις εργασίας», ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά Θανάσης Παφίλης δήλωσε:

«Η κυβέρνηση λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ακολουθώντας τη λογική "Μαυρογιαλούρου", μοιράζει θέσεις εργασίας, τις οποίες έχει εξαγγείλει κατ' επανάληψη και στο παρελθόν και που φυσικά, ποτέ δεν έχει καλύψει.

Πρόκειται για έναν εμπαιγμό σε βάρος του ελληνικού λαού, αφού στην ουσία δεν πρόκειται για πραγματικές θέσεις εργασίας, αλλά για ευκαιριακές θέσεις απασχόλησης. Αυτή η πολιτική ακριβώς υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, στέλνει τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις απασχόλησης να βρίσκονται συνεχώς στην ουρά της ανεργίας και επιχειρεί να υφαρπάξει την ψήφο τους προεκλογικά, φτάνοντας στα έσχατα όρια της εκμετάλλευσης, ακόμα και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μαστίζονται από την ανεργία, πλήττονται από την ακρίβεια, που βλέπουν τη ζωή τους να χειροτερεύει, θα απαντήσουν καταψηφίζοντας και τους κυβερνητικούς υποψήφιους και τους υποψήφιους της ΝΔ, αλλά και όλους εκείνους, οι οποίοι λένε "ναι", στη σύγχρονη δουλεία των εργαζομένων.

Καλούμε τα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία που αγωνίζεται μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ